How to organize the wardrobe

I dag har jeg ryddet i garderoben vår, i hvert fall på min side. Jeg tenkte å komme med mine rydde tips, for vi har vel alle vært der at man ikke finner noe å gå i for det er så mye rot.

Over ser dere hvordan det så ut før jeg begynte. Det var alt i fra barneklær som var for smått, til alt mitt rot.

1. Ha på gode myke klær, dette tar tross alt tid. I dag var antrekket mitt joggebukse og ingen sminke.

2. Ta absolutt alt ned på gulvet, og begynn å se gjennom. Prøv ting du er usikker på om passer fortsatt.

3. Legg bort det du ikke bruker for tiden, eller som ikke passer akkurat nå. Mange sier at man skal kaste alt man ikke har brukt på 12 mnd, men min erfaring er at man fort angrer på dette. Plutselig er den kjolen du ikke likte populær igjen. Alt som er slitt og gammelt kastes selfølgelig.

4. Begynn å henge opp igjen klær. Jeg sorterer etter hvilken type plagg det er, og så etter farge i hver ulik kategori. Før sorterte jeg bare etter farger, men jeg syns det blir mer oversiktlig på denne måten.

5. Rydd til slutt opp i resten, sko, vesker osv. Jeg har og fjernet barneklær, men dette er nok ikke det de fleste har i garderoben sin.

6. I skuffene kan det være lurt å kjøpe sånn inndelere på IKEA. Dette bruker jeg til sokker, truser og bher. Man kan og bruke skobokser til dette.

7. Rull klærne i skuffene, da blir de mindre, og du ser lettere hva som er der.

8. Bruk like hengere, dette gir en litt flottere finish (jeg er ikke helt i mål der, men jeg nærmer meg).

9. Jeg liker å ha vesker å sko synlig, så jeg ikke glemmer at jeg har det. Vesker spesielt, det er for fint til å bare stable bort (nett nå har jeg solgt en del, og har det meste av sko og vesker nede i gangen.. i grunn bare fordi jeg har vært for lat til å ta det opp igjen). 


Jeg håper dette var et ok innlegg, og at andre kan få litt inspirasjon til å ta seg en rydde dag. 

Ha en fin dag :)

Liker

Kommentarer

idsn
idsn,
må si jeg er VELDIG misunnelig på garderoben din altså 😃 var veldig gode tips dette her. klesskapet mitt blir så fort rotete haha 😋
nouw.com/idsn
iselinbst
iselinbst,
Bra du likte de 😊 Vi har vel alle vært der, jeg tipper mitt snart er like rotete igjen. Men det er gøy så lenge det varer 😃
nouw.com/iselinbst
iselinbst
iselinbst,
Det var alltid noe jeg og hadde lyst på når jeg var liten, men aldri fikk. Så jeg var ikke i tvil om at jeg skulle ha det når jeg flyttet for meg selv 😋 hehe..
Her har eldste jenten to rom på rommet sitt på en måte, så hun kan og gjøre den om senere om hun vil det 😊 Nå er hun bare 7 år enda, så hun er fornøyd med skapet sitt 😃
nouw.com/iselinbst