Homework

God kveld!

Her har de to siste dagene gått litt i ett. Minato har fått brennkopper og har vært hjemme, og må nok være hjemme et par dager til. Jeg hadde planer om å konsentrere meg virkelig om skole denne uken, men det blir jo litt begrenset med en liten en som og trenger oppmerksomhet. Han blir jo og så klart litt ekstra sutrete når han har vondt.

Selv om jeg ikke har kommet like langt som jeg hadde planlagt, så har jeg fått unna litt Historie. Jeg merker det er lenge siden jeg har studert den type fag, for jeg syns stoffet er litt tungt allerede. Heldigvis har jeg litt interesse for historie, så da tror jeg det skal gå bra. Jeg skal starte på min første innlevering om et par dager, og da krysser jeg fingrene for at det går bra. Jeg vet jo i grunn at jeg får godkjent, men jeg er av den typen som ikke er fornøyd før karakteren er hvertfall 4, helst 5.

Nå skal jeg se en episode med Bones på Netflix, og så var planen å fullføre kapittel 4. Da tenker jeg at jeg kan si meg fornøyd for kvelden, og legge meg med god samvittighet.

Jeg har helt glemt å vise dere den nye skjenken vår.. eller den er ikke så ny lenger da, for den kom i hus i starten av Desember. Nå er hvertfall julelandsbyen ryddet bort fra den, og da ble det med det samme mye finere.

Liker

Kommentarer