Hagearbeid

God kveld!

I dag har vært en hærlig dag (endelig). Jeg trodde det skulle komme regn og surt vær i dag, så jeg holdt Minato hjemme. Han er lit forkjølt, og de har uteveke i barnehagen denne uken, derfor tenkte jeg at han kom til å bli verre. Jeg kunne sikkert fint ha sendt han i dag likevel, men vi koste oss hjemme i stede for.

Vi har en hage som ikke ser ut i det hele tatt, og det er mye å gjøre. I år kommer vi ikke til å prioritere den, men litt smått innimellom kan vi likevel ta. Minato elsker å plukke stein fra bakken, og er kjempe flink å hjelpe til. Han har sin egen trillebår som han plukker stein i og kjører bort.
Det er så mye stein her, at vi uansett kommer til å bestille jord til å ha på, men dette kommer til neste vår.

Da Madelen kom hjem fra skolen, så hadde hun funnet to store flasker med såpebobler hos farmor, så da stoppet arbeidet opp for en stund. Både Madelen og Minato (og Kim) koste seg med de store boblene. Jeg satt helst og prøvde å få noen bra bilder av disse som sprang rundt med hver sine såpeboble flasker.

På slutten av dagen så fikk vi endelig gravd ned dissestativet igjen. Vi måtte flytte det når vi skulle bygge på, og nå har det bare stått på bakken, så det har ikke vært brukbart. I vinter så blåste det ned og, så det knakk. Vi fikk bolter, så det ble like fint igjen da.
Det er litt av et arbeid bare det å få noe sånt i bakken. Jeg er jo elendig med spade, grapse og alle den slags redskaper, så jeg følte meg litt talentløs der jeg sto og gravde hull i bakken. Vi klarte det til slutt, og nå er det faktisk bedre enn før.

Vi fikk og byttet ut babydissen til Minato, med en av de originale dissene som hører til. Han er så stor nå, så da kan han ha "stor gutt disse". Sklien kom og endelig på igjen, og alt fikk en real omgang av spyleslangen.

Ungene var mer enn nok fornøyde, og fikk lekt og kost seg før leggetid. Kanskje litt for mye, siden klokken var aaalt for mye før de var i seng i dag. Det kommer vel til å slå hardt igjen i morgen tidlig.

Liker

Kommentarer