Første videoblogg - Blippo

God morgen alle søte!

I dag tenkte jeg å starte dagen med en liten video som mine søte små lagde i går. Dette er den aller første videobloggen her (utenom påskevideoen da), og det er min aller første gang med redigering.. såå, be kind!

For en god stund siden mottok jeg en pakke fra nettsiden Blippo.com. Dette er en nettside som har alt det søte du kan tenke deg, og faller i smak like mye hos både voksne og barn. For meg som er så glad i Japan som jeg er, så er denne helt utmerket. Dette er noe som absolutt er verdt en titt.

Madelen ble så klart overlykkelig når hun fikk penal med Alpacasso på, siden hun samler på alle de søte bamsene og det som hører til fra før. Hun gleder seg allerede til å begynne på skolen igjen etter høsten og få brukt tingene. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe litt mer utstyr til skolestart fra Blippo, for de er så billige og man kan virkelig kose seg med blyant shopping for alt er så søtt.

Jeg fikk og en godteri, men den forsvant før jeg hadde fått tid til å gjemme bort tingene. Den var visst utrolig god da, så da får jeg stole på det. Nå er det forresten salg på alle godiser på siden, så nå skal jeg hamstre Pocky (som er vår store favoritt her i huset) til 16 kr.

Viss du er like glad i søte ting som meg kan du abbonere på enten Kawaii box eller Japan Candy box.

Kawaii box: Her får du tilsendt mange søte produkter hver måned. Her kan det være alt fra bamser, notatblokker, penner, sminke og andre søte ting. Det er en overraskelse boks, så man får teste ut nye ting hver måned.

Japan Candy box: Dette er samme opplegg, bare her får du tilsendt godterier og snacks. Alle vet at Japan er kjent for alle siden sprøe påfunn, og den gode fantasien ser man godt i godteriet. I mine øyne er det ingenting som slår Japansk godteri på både smak og design.

Penal - Her

Rilakkuma blokk - Her

Penn - Her


Sponsede produkt

Liker

Kommentarer