Forever Living har gjort meg bedre

Hei hei :)

Nå ble det en liten pause fra meg her på bloggen. Det har vært så mye den siste tiden, og vi har endelig fått flyttet hjem i huset. Alt er ikke klart enda, men det er nok klart til at vi kan sove her hjemme igjen hvertfall. Ungene er så glade for det, og det gjør meg også glad. De elsker å kunne sove i sengene sine igjen, og jeg syns det er helt fantastisk å være på egent bad og ha en stor dusj.

Vi har vært fullt opptatt med å legge gulv i flere rom, liste og en haug med andre ting som skulle gjøres. Nå er Kim på jobb, så da er det bare meg og ungene her hjemme. Jeg gjør mitt beste hele dagene på å rydde opp i alt rotet vårt, men det er ikke så lett da vi enda mangler de fleste møblene våre, så vi har ikke så mye oppbevaringsplass.

Men det er en ting som er forandret seg mye de siste ukene, og det er meg...

Jeg begynte jo som Forever Living forhandler i høst, men så har jeg ikke gjort så mye med det. Jeg følte ikke helt at jeg kunne selge så mange produkter før jeg hadde testet de ut. Da var jeg lite flink å huske å drikke Aloe Vera, og da er det jo lite vits i. Man må nesten være en proff selger for å få solgt produkter man selv ikke liker eller ikke har prøvd.

Nå de siste ukene har jeg vært flink å drikke Aloe Vera, Drikke Argi+ og spise Fields of Greens, og jeg føler meg så mye bedre. Jeg har endelig fått energien min tilbake. Jeg trodde aldri jeg ville finne noe som gjorde at jeg hadde mindre migrene, men dette er helt vanvittig etter min mening. Nå har jeg slitt med migrene i snart 9 år, og det siste halve året har jeg vært så utrolig dårlig. Jeg har hatt migrene hver dag omtrent, og hatt null energi. Etter "tusen" blodprøver, og etter at svært lite ble funnet, ble det snakk om kronisk tretthetssykdom.

Jeg føler jeg har prøvd så mye forskjellig for å bli bedre, men ting har ikke fungert. Jeg skulle bare startet med dette mye før, og jeg hadde sluppet unna så mye.
Nå skal jeg hvertfall aldri slutte å drikke Aloe Vera. Jeg har tatt to migrene tabletter på nesten to uker, og for meg som har tatt hver eneste dag er dette en STOR forandring.

Jeg har nå bestemt på for at jeg skal satse på å bli en skikkelig Forever Living forhandler, for nå kan jeg si at jeg elsker disse produktene. Jeg har nett vervet min første forhandler til teamet mitt, og hun ville blir forhandler etter å ha testet produktene og vært SÅ fornøyd. Jeg håper å få mange flere med på mitt team, så viss du har lyst å prøve deg.. Send meg mail på; [email protected], eller skriv din epost i kommentar feltet mitt, så sender jeg deg mail.

Nå gleder jeg meg helt vanvittig til etter at vi har vært på ferietur (vi reiser på onsdag), for da skal jeg testet ut C9 dietten. Jeg har hørt så mye om den, og nå er det endelig min tur til å se hva jeg kan få ut av den.

Om du vil bestille noe av meg, så send meg en mail :)

#foreverliving

Liker

Kommentarer