Dress up

Hei hei!

Nå syns jeg det var på tide med et blogg innlegg igjen. Det har blitt en stund mellom hver gang nå, og det beklager jeg. Jeg mister litt gnisten inni mellom, og så er det tusen andre ting som og skal gjøres her. Jeg skal prøve å bli flinkere fremover, og jeg må huske å ha kameraet med meg litt oftere. Dere kan godt komme med forslag til hva dere vil lese om her inne og, så kanskje jeg får litt mer motivasjon.

Sist helg var det konfirmasjon, og da var det på med finstasen. Jeg klarte å bli syk, så jeg lå hjemme under et teppe, men de andre fikk i det miste gå. Det ble ikke bunad på enda, for vi rakk ikke gjøre det klart for i år (det får vente til 17.mai). Minato hadde på seg en matros dress han fikk av farmoren sin, og Madelen hadde på seg Mole of Norway kjole.

Om 16 dager reiser vi til Paris for noen dager, og det gleder vi oss veldig til. Kim skulle egentlig være med, men så måtte han på jobb, så da blir min søster med. Det å reise alene med to barn og mye bagasje fristet ikke så veldig. Vi skal reise med et vennepar og, men de har og en liten med seg som de skal passe på.
Jeg tror uansett det skal bli en bra tur. Det blir både Disneyland og DisneyStudios, og så får vi se hva vi finner på resten av turen. Jeg må hvertfall innom Sephora, for nå har jeg omtrent ingen sminker eller hudprodukter igjen.

Skal dere noe spennende i nærmeste fremtid?

#mammablogg #reise #paris

Liker

Kommentarer