Back to Tokyo

​Har dere noen gang bare følt dere helt hjemme noe sted? Den gode følelsen om at det er akkuratt her du burde være.. Det er verdens beste følelse. Det er nett den følelsen jeg har når det gjelder Japan. Dette er virkelig stedet der jeg ikke lenger kan si "borte bra, men hjemme best". 

Jeg kunne ikke drømt om et bedre sted, og det har ikke gått en eneste dag siden 15. Juni 2014 at jeg ikke har tenkt på at jeg vil tilbake. Det er innom tankene mine hver eneste dag. 

Så klart vi skal tilbake, og det er første prioritet når det kommer til ferie tur og nå. Det koster jo en del å reise så langt, så da må vi spare mye først. 

Jeg angrer ikke et sekund på at vi nyttet på å ta den ferien rett før vi skulle ta huslån. Vi visste at det kom til å bli en god stund til vi fikk råd til noe sånt igjen, og da måtte vi nytte sjansen.

Til og med ungene ble helt forelsket i det landet, og det er vel i grunn det eneste landet de har hørt om virker det som. Minato synger sanger og Japan, og Madelen ropet ut Japan med det samme noen spør henne noe om land.

Liker

Kommentarer

heddahk
heddahk,
Åh, Tokyo føles som hjemme for meg også<3 Håper dere koser dere her!:)
nouw.com/heddahk