A day off

Hei hei!

I dag har jeg min første dag på lenge der jeg gjør ingenting. Jeg har hatt noen veldig travle dager i det siste, så i dag var det godt med en pause. Dagens største aktivitet har vel vært å vakse klær, og det å legge inn Perfect Home bestillinger (men det er jo bare gøy).

På mandag hadde vi by tur, og var en tur på Ikea. Da ble det ny madrass på Madelen og ny skrivepult på meg. Vi får ikke satt den opp før til helgen pga. det er litt som skal gjøres der den skal stå, men jeg gleder meg sånn til å ha mitt eget sted å jobbe på.

I går hadde jeg mitt andre PH party, og det var like gøy som forrige gang. Denne gangen gikk det helt flott med presentasjonen, og alt var på stell. Jeg hadde god tid til å sette opp varer og lage til. Jeg fikk booket nye party, og jeg føler ting går rette veien. Dette er virkelig noe jeg vil holde på med i lang tid fremover.
Jeg har faktisk solgt for de 15.000 kr allerede, så nå har jeg til og med steget i gradene.

Resten av dagen skal jeg bare fortsette å slappe av, og kvelden skal vi bruke på å finne på noe med Madelen. Som oftest så legger ungene seg samtidig, og det blir så lite tid. I dag skal vi spille labyrint spill med Madelen, noe hun har gledet seg veldig til. Vi har prøvd en del ganger på å gjøre sånne ting, men det er ikke like lett med Minato som ikke helt liker å følge spillereglene.

Andre som driver med Perfect Home, eller andre homeparty?

#mammablogg #interiør #avslapping #perfecthome #party

Liker

Kommentarer