World of Shape


Igårkväll tränade
hela vår familj tillsammans, hoppade studsade och körde diverse obekväma övningar i bolibompa style. Det var inte helt lätt för Melkers mål var att hoppa så hårt han kunde på våra fötter. När jag och Björn låg i plankan körde han dessutom hinderbana mellan våra ben.

Ni kanske undrar varför detta ståhej? Jo, jag känner att det är dags att ta tag i kost och träning nu. Det börjar gå för långt. Sockersuget är helt okontrollerat och kroppen är... slapp som kokt spaghetti, inte som den var förr och nu vill jag bli som okokt spaghetti! Ja ni förstår vad jag menar. 

 
Så jag bestämde mig under helgen och högg Björn så fort han landat från hans grabbresa till Budapest (när han var tillräckligt svag för att inte säga nej). Vi startade igår, kanske inte den bästa dagen att starta, Björn kollade nämligen på klockan under varje övning! Det var visst en riktigt viktig fotbollsmatch på TV.... Ja jag förstod idag att den var viktigt, men det säger han alltid och jag vägrade att ge efter. 

Nu ska jag komma i form och jag ska slippa att få magkatarr för jag äter chips (och andra magbomber). Lägligt efter min sjukhusvistelse så fick jag nämligen en förfrågan om ett bloggsamarbete med World of Shape som jag och Björn ska testa. Vi följer ett kost/träninsprogram där man ska träna ca 25 minuter om dagen i 30 dagar. Så nu ska vi göra det här (piska varandra) tillsammans!

Sen vet jag att det inte kommer bli roligt (det kommer bli ett helv-te). Lite sömn och sockeravvänjning = vansinnig.

Men vi behöver det. Som tur är det vanlig mat man ska äta så det är inga konstiga (räliga på ren skånska) måltidsersättningar.En del av maten för första veckans matsedel!

  • 1 731 visningar

Gillar

Kommentarer