Header

Wiho!! Äntligen funkar internet, så dags att börja blogga igen.
Det har hänt lite saker sen sist, Eylin är i bra form, lite kondition kvar men magen är borta. Alanas mage försvinner också, nu när vi kör henne ungefär varenda dag så tappar hon ju kilona och hon tycker det är så kul, skulle helst vilja galoppera hela tiden.

Jag har blivit firad av släkt i lördags och då fick jag pengar som ska spenderas på nåt sätt. Har lite idéer.

Stallet är nästan klart, inte mycket kvar nu, jag ville bli klar så fort som möjligt för att kunna ha inne dom några timmar mitt på dagen skulle dom gilla.

Nu, ska jag och pappa ut med hästarna, pappa kör Alana, själv för första gången och jag rider Eylin.

Ses!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är tillbaka, eller internet funkar fortfarande inte men jag försöker blogga när det finns. 

Det går framåt med både Alana och Eylin, dom har tappat några kilon, vi har fått Alanas vagn och kör henne så hon blir svettig, då vet jag hon rör på sig och bränner kilona. Idag när jag red Eylin så stämde bara ALLT, pappa har gjort i ordning en bana att rida i hagen så där rider jag. Ökade tölten idag var idag PERFEKT, så fin och inga galopp inslag som det brukar va, traven var också lugn och fin.
Eylin går med flugtäcke nu i hagen och Alana bara med huva men vi ska beställa ett till henne också. 

Imorgon ska mamma in till Norrköping så jag får vara själv här en stund, ska bada Alana tror jag, med schampo också. 

Jag ska även måla i stallet så det blir klart nån gång. 

Ses! 

Likes

Comments

Sorry för ingen update men internet har inte funkat, det funkar inte nu heller men sitter vid datorn via pappas 4G. 

Det går framåt för både Alans och Eyls, både har tappat några kilo, det går just nu med reducerare på dagen och utan på natten, idag fick de dock gå utan till 14.00 för vi var på IKEA. 
Jag linade Eylin och jobba Alana lite från marken idag, vi ska smsa Alanas förra ägare så dom kommer med vagnen för jag vill köra. 

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Började dagen med att rida Eylin i byn, skrittade då och sen lite tölt och galopp i hagen. Bada henne och sen ut i hagen.

Nu så har jag precis målat i stallet och är nästan klar med ena boxen. Jag har tagit "före-bilder" idag men vill visa er dom när allt är klart sen. Alana ska promeneras tror jag ikväll och Eylin linas igen.

Nu ska vi snart äta och sen ska vi till Nkpg och fixa det sista, ska även köpa ett flugtäcke till Eylin och ikväll tror jag att vi kommer beställa ett till All
is också.


Likes

Comments

Hästarna motionerade klara. Linade Ey i höga gräset, Alli är för låg för det så hon fick springa lite i gruset.
Pappa hade köpt en flughuva till Alli som vi trodde skulle passa lr va för stor men den var för liten så ska byta till en annan modell eller en storlek större, den här som var för liten hade storlek föl/åring.
Vi ska även köpa flugtäcken till dom då det är stora bålgetingar som är på dom.
Nu ska vi äta snart och sen mysa framför teven.


Likes

Comments

Vakna vid typ halv åtta idag, jag tömkörde Alana runt i byn och red Eylin i hagen, red också på vägen med Eylin, lite fram och tillbaka.
Farmor, min faster och farbror kom och vi fika o så.
Både Alli och Linlin har munkorg, vi tar bort den ikväll och sätter på den igen imorgonbitti.
Nu ska jag och pappa in till huset och fixa det sista. På torsdag köper dom nya ägarna det.
Ses!


Likes

Comments

Nu är allt klart och hästarna står och betar i hagen.

Hemfärden gick super och både skötte sig galant. När vi kom hem släppte vi ihop dom och dom nosa knappt på varandra. Vi åt mat och sen tog pappa och jag en sväng i skogen med Eylin och hundarna. Det gick super och hon kolla bara lite på saker.
Imorgon ska jag börja med Alana hade jag tänkt, hon ska bli tömkörd och Eylin ridas i höga gräset. Mamma och pappa firar silverbröllop imorn också så vi ska väl äta nåt gott.
Det är sååååå himla underbart att hästarna är hemma nu, rider precis utanför fönstret.


Likes

Comments

Var tvungen att gå upp innan sju imorse pga av att målaren skulle komma så vid tio i sju vakna jag. Jag har faktist inte gjort så mycket nu på morgonen, fixa lite bockar att lägga sadlarna på o så.
Just nu väntar jag på pappa och min bror. pappa har varit i huset och släppt in städaren och min bror ska komma nån gång. Vi ska sätta igång elen i hagen.
Vi ses!
Likes

Comments

Sitter i bilen påväg hem från stallet. Eylin var superpigg men fick igenom henne bra i slutet. Jag jobba mycket övergånger.
I förmiddags jobba vi med hagen och sen ska snart vara klar, den blir inte så stor nu i början men den räcker gott och väl.

Nu ska jag hem, duscha och äta. Ikväll blir det fotbolls-mys!


Likes

Comments

Jag vakna precis nu, skönt att få sova. Jag brukar alltid vakna så himla tidigt om jag sover nån annanstans så det var roligt att kroppen lärde sig att här ska jag bo så jag måste sova länge.

Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen ska jag fixa i stallet tror jag. Är det dåligt väder? För det känns som det, jag har inte kollat.

O idag ska jag äntligen till Eylin och få rida, vet inte om jag rider innan vi åker imorgon, skulle vilja det,

I'll keep you update!

Första bilde
n atm


Likes

Comments