Header

ni följer mig nu på nattstad.se/kajzy

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Båda hästarna vila idag men jag gjorde mycket.
Va i stan och köpte löpartights, inneskor och hårfärg faktiskt. Har bara några dar kvar som brunett, sen blir jag blondie faktiskt. Ska bli så kul med resultatet, före och efter bilder kommer självklart.

Nu ska jag sova så blir det skola imorn, denna vecka går faktiskt lite snabbare än förra, deskönt!

God natz!

Mitt schema om ni ville veta liksom


Likes

Comments

Sitter på bussen hem nu, jag tror vi ska åka in till stan idag, eller jag hoppas på det.

Jag rider ikväll då, eller så får hon vila, vi får se

Bye!
  • My life

Likes

Comments

Sitter o väntar i skolan nu, ska sitta här i en timme, haha, roligt liv.

Idrott första, sen vet jag inte, franska har jag idag iaf, fick inte mina glosor i fredags ju så hoppas jag får dom idag då hinner jag träna tills på fredag.
Vill så gärna ha helg nu, ledig hela tiden! Men måste ju lära mig nåt så, ao.

Bye!


  • My life

Likes

Comments

Red Eylin mer hann jag inte, Alana får vila.

Skrittade iväg en stund med Eylin o bara kände på allt, hon var så fin.

Nu är såret läkt så jag kunde rida med nosgrimma, wiho! Imorgon ska jag testa bettlöst tror jag. På onsdags blir det barbacka.

Jag ska nu kolla på tv, ska plugga när jag går och lägger mig, lite engelska glosor.

Bye!


Likes

Comments

Sitter i bussen påväg hem nu, har haft typ världens tråkigaste dag, haha.

Ska hem o rida och köra, sen plugga.

Eylin ska ridas genom bara och jag tar en sväng med Alana i byn.

Bye!


  • My life

Likes

Comments

God morgon!

Har precis ätit frukost så nu är det snart skola, eller skolan börjar vid 9 men jag kommer dit typ kvart i 8, bara sitta o vänta helt enkelt.

Kommer hem vid halv fyra typ så jag får se om jag bloggar i skolan, förhoppningsvis gör jag det.


Bye!


Likes

Comments

Nu är båda hästarna färdig motionerade och utsläppta så nu är det "me-time" i soffan, sitter o kollar lite bloggar, youtube och spelar sims på datorn, det är så jag spenderar resten av dagen om inte mamma har nått mer jag ska göra, man vet aldrig, hah. 

Eylin var fin, lite pigg men det är såklart väntat, kan även berätta att hon är superpigg i vanliga fall, ibland är hon lite extra och då skriver jag att hon va pigg, alltså piggare än vanligt. Jag träna halter och övergånger och körde långa sträckor tölt för att träna kondition och styrka i tölten. 

Alana var lite småpigg faktiskt, träna röstkommandon och kände på nya bettet, eller Eylins bett. Hon trivdes med det, satte även på en nosrem på tränset så ligger bettet bättre.

Imorgon ska jag försöka motionera båda, måste ta igen allt från fredagen i skolan så jag får se om jag hinner. Skolan känns så seriös nu och mer framtidstänk, jag har min plan i livet, jag ska bli veterinär, därför måste jag tänka på betygen redan nu för att kunna gå där jag vill, funderar på gymnasium hela tiden, jag vet att det låter tidigt men jag vill veta vad som behövs i betyg för att komma in på det jag vill och vill sträva efter det, funderar på nåt ekonomi gymnasium eller ett islandshäst gymnasium, och sen blir det ju högskola för veterinär utbildningen. Betygen har jag inte så mycket problem med, det finns att förbättra men det är en bra grund, ligger med ett medel på C typ, vissa högre, vissa lägre, jag vill ha ett medel på B, med A i eng, sv, no, so. Det har jag som mål och vill jobba skiten ur mig för att klara det. Idrotten kan jag glömma, kommer inte bli förvånad om det blir sträck på det asså för jag har för dåligt självförtroende och mina knän funkar inte för idrott, jag nöjer mig med att ta promenader på idrottslektionen istället. 

Jag blir besviken när jag får D så då vet ni ungefär hur jag ligger till. 

Med detta sagt funderat på att jag färga håret blont, haha, ämnesbyte. Jag vill ha en askblond färg typ, med ljusare längre ner. Hade typ blont när jag var liten så vet att jag passar i det, vill ha lite förändring. 

But, brb!

Likes

Comments

Har ridit Eylin nu sitter i kör Alana right now, det går sådär kan jag säga, haha, mötte nyss även en bil med snygga killar i, hehe, killtokig!

Snart är det väl lunch och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mysa gissar jag på.

Nu ska vi trava lite så syns vi sen, bye!


Likes

Comments

Har varit nere och släppt in hästarna och tagit av täcken, borstade av Eylin och ska snart rida, nu fika, äppelpaj med egna äpplen.


Likes

Comments