​Första helgen under påsklovet for jag till Hemavan. Både jag Sanna och Emma for samtidigt till Hemavan utan att vi planerat det. Dom for med deras familjer och jag for med min, vi planerade in en dag då vi alla plus Tim for upp på fjället med skotrarna, SUUUUUUPER mysigt!!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min Bucketlist för 2017:

1. Jag vill klara en chin up.

2. Jag vill skaffa ett extrajobb som jag kan jobba på helger och kvällar med.

3. Jag ska ha en vegetarisk vecka. (den har jag redan klarat)

4. Jag ska ha en sockerfri månad.

5. Ha en photoshoot

6. Jag vill lära mig gå på händer.

7. Jag ska gå hem från skolan två gång. (Ungefär en mil, i vanliga fall åker jag buss)

8. Jag ska ta en snygg yoga-inspo bild. (något sånt)

9. Träffa nytt folk

10. Åka på en road trip

11. Testa något nytt

12. Bli BRUN!!!!!

13. Starta ett företag

Likes

Comments

​Var under sportlovet i Hemavan och träffade lite släkt och var ut på lite skoterturer, absolut bland det bästa jag vet!!!!

Likes

Comments

Hej på er! Det var et tag sen hehe. Det har hänt en del del sen jag skrev sist, de var till och med innan Jul så ja, det var ett tag sen, som sagt har det hänt en hel del men tänker inte börja rabbla upp allt jag gjort så du får checka in ett gäng med bilder! Hope you like them!!

Likes

Comments

Jet vet! Varit usel på att uppdatera, finns egentligen ingen bortförklaring till att jag inte hunnit för de tar typ 5 min att göra ett blogginlägg beroende på hur mkt jag skriver om och hur mkt jag gjort. Men de jag kan säga är att jag haft mycket i skolan, och jag vet att jag inte har så mycket att jag inte hunnit göra ett blogginlägg spm tar några minuter men de är för att så fort jag fått lite ledig tid från skolarbetet så har jag chillat framför youtube eller serie heheh, asså de är sååå mysigt, särskilt nu när de är mörkt, älskar!!!!<3333

I Söndags så var de iallafall första advent och då gjorde jag och mamma 6 olika sorters fika som vi sedan fikade med familjen, så sjukt mysigt nu när julen närmar sig! Dock så får jag lite stress över att de inte alls är länge kvar till jul och jag inte hunnit med att köpa alla julklappar, har inte ens några idér om vad jag ska köpa till alla, får paniiiik!!!

Istället för att jag ska skriv allt jag gjort sedan senaste inlägget så får ni lite bilder:) Hope you like it!

Fått träffa en underbar liten kille som heter tim för första gången<3

Jag och min lilla hund Signe har matchande kläder<3

Hoppas ni mår bra och ni är taggade in för jul för de är jag! puss på er<3

Likes

Comments

Idag var jag hemma från skolan för att jag hade feber, kände redan igår att jag började bli förkyld för jag hade så förbannat ont i halsen, vill inte svälja för de gjorde så ont. Så idag har jag inte gjort mycket alls, sett serie och kollat på Youtube, vet inte riktigt hur de bli imorgon, får se hur jag känner på morgonen, men de känns dock bättre att vara hemma en extra dag så jag får vila upp mig helt istället för att fara till skolan halv frisk och sen bara bli värre igen. Hoppas på att jag blir bättre till imorgon så jag inte missar så mycket i skolan. Puss på er<33

Likes

Comments

Hej på er!! igår så var jag och min klass på Acusticum och fick se lite vad dom som går på universitetet gör, de var inte så speciellt kul för vi skulle egentligen ha en guide som skulle visa oss runt men vi fick ingen så vi fick inte se lika mycket som planerat så vi fick sluta 14.20 istället för 16.00, de var jag absolut inte ledsen över kan jag ju säga;)


Dagen idag har varit bra förutom att jag fick jätte ont i huvudet på gymmet så kunde inte riktigt göra allt de som jag ville för de gjorde så fruktansvärt ont. När jag var klar med träningen så satte jag mig på bussen, när jag var hemma så gick jag direkt in i duschen och nu väntar jag bara tills klockan blir lite innan sju för då ska jag på TG. Ha de bra, puss<3

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra och att erat lov har varit bra:) Nu är det inte alls länge kvar till skolan börjar igen...har så mycket ångest, vill inte tillbaka.... Var såå skönt att ha lov, därav jag inte bloggat nå. Det enda jag gjort är typ är att jag varit med kompisar och chillat hemma.

Idag har jag dock gjort ganska mycket, började dagen med att stiga upp kl 9 för då ringde mitt larm som jag ställde, sen gick jag ner och åt frukost, efter jag ätit så tog jag en promenad med hundarna, signe frös så mycket så vi var inte alls ute länge. Har för det mesta städat hela dagen, möblerade även om helt i mitt rum, har också varit in till stan en snabbis för att jag köpte nya filtar till min säng, suuuuper mysiga! sen så har jag rensat bort massor med kläder, fyra påsar blev det haha, men det behövdes! Nu vill jag bara köpa massa nya kläder så att jag få lite nytt i garderoben! puss<3

Likes

Comments