Allt började på eftermiddagen lördag den 12 december 2015. Jag började få lite ont i magen, men jag tänkte inte så mycket mer på det men på kvällen blev det värre och jag hade ont i magen på ett sätt som inte var normalt. Vid middagen så var jag inte alls hungrig och åt nästan ingenting. På natten så låg jag på badrums golvet hela natten och spydde och hade jätte ont i magen. Tillslut lyckades jag somna. Vid ungefär 12-tiden nästa dag så vaknade jag och då kunde jag inte ens resa mej upp ur sängen utan att nästan skrik gråta för att det gjorde så ont i magen, så jag min mamma och min pappa bestämde att vi skulle åka till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att se vad det var för något. När vi väl var där så hade dom först ingen aning om vad det kunde vara men sedan efter många röntgen bilder och mycket prat med olika läkare så kom dom fram till att det kunde vara blindtarmen men dom var inte helt säkra, runt 16-tiden så sprack blindtarmen och då blev jag först helt medvetslös och enligt mina föräldrar så böjdes mina fingrar helt bakåt och jag sa till dom att jag skulle dö, men jag svimmade. Sen kommer jag inte ihåg någonting men jag opererades och jag hade tydligen var i magen så det va ganska svårt att få bort allt så sammanlagt tog operationen 1,5 timme (en vanlig blindtarms operation brukar ta ca 30 min) efter att jag vaknat så hade jag väldigt ont och jag låg bara i en säng på sjukhuset i 2 dagar, sen började jag sätta mej upp lite, men fyra dagar efter operationen så hände något jag började spy as mycket och jag va yr så fort jag tittade. Dehär va alltså den 17 december. Men efter ett tag så blev det bättre och jag började gå lite och äta lite och sånt. Jag hade fortfarande väldigt ont så att jag gick böjd som en 90 årig gammal gubbe haha. 7 dagar efter operationen (den 20e december) fick jag JÄTTE ont i magen igen, de visade sig att det låg var kvar i min mage men om jag hade tur så skulle det försvinna av sig själv (annars skulle jag behöva göra en till operation) men jag hade tur och efter 2 dagar försvann det. Den 23 december (11 dagar efter operationen) va den första dagen jag mådde riktigt bra. Så på kvällen den 23 december fick vi åka hem, men vi skulle komma tillbaka den 24 JULAFTON!! Så på julaftons morgonen tog vi bilen till sjukhuset och dom gjorde en sista undersökning, och det gick bra så jag blev utskriven från sjukhuset och fick åka hem. I 14 dagar till skulle jag ta en medicin (äckligaste någonsin) som skulle göra satt jag inte skulle ha så ont och det hjälpte faktiskt.
Jag hare lite otur eftersom att jag hade var kvar i magen så hade ett av såren lite svårare att läka det läkte helt i juli 2016 jag fick inte bada förens det hade läkt helt. Men nu är allt bra och jag hoppas att det här inte händer någon! Vad tyckte ni om lite längre inlägg?
Ha det så bra! Puss&kram

Instagram: @isas_instaa (skicka gärna DM)
Snapchat: yorkidol (gammalt namn haha)
Musical.ly: isa.oprivat

Likes

Comments

Hej jag heter Isa och är 12 år! Jag har haft en blogg förut men den har jag tagit bort för jag kände att jag ville bli lite mer seriös, jag tycker att det är väldigt roligt med bloggar både att läsa och att göra ett eget blogginlägg! Jag startar den här bloggen lite för att visa att även om du inte är så bra på något så kan du fortfarande göra det för det ofta någon som gillar det du håller på med! Jag är verkligen inte mobbing och tillsammans vet jag att vi kan stoppa mobbingen!! jag kommer att fixa bättre profilbild och sånt snart! På den här bloggen kommer ni se allt mellan mode smink min vanliga vardag min hund min familj mina resor och jag mycket annat. Ibland kanske blir en storytime eller något! Sedan kommer jag så klart lyssna på vad ni tycker så ni får gärna kontakta mig på mina sociala medier (dem står nedan) om det är någonting som inte förstår som du vill veta mer om eller bara någon idé som ni har jag tar emot allt!. jag kommer lägga upp på blogg inlägg på tisdagar och fredagar och kanske söndag lite beroende på vad som händer under helgerna(: Nu får jag hoppas att ni kommer vilja fortsätta läsa den här bloggen och att ni har en fortsatt trevlig dag

Sociala medier:
Instagram: isas_instaa (skicka gärna DM)
Musical.ly: isa.oprivat
Snapchat: yorkidol (gammalt namn haha)

Likes

Comments