VI KOLLAR HUS !

Darlinnnn
Nu är vi på väg för att kolla på ett hus!!! Rian ligger och sover i sin bilstol och jag dricker is-latte. Isak kör pga mitt handikapp i lokalsinne. Det är faktiskt helt sjukt. Tänk om jag levde på tiden innan Google-maps...jag skulle inte kommit någonstans. Hade väl irrat runt på BB än i en liten plastlåda.

Igår kollade vi på min lillasyster Noomi som spelade tennismatch. Jag har verkligen jobbat på att vara en acceptabel ”hejare”. Dvs. INTE skämma ut mina syskon. Dvs: vara tyst och inte söka ögonkontakt. Inte vinka. Inte ”mingla runt”. Haha. Men ja, det kom väl ett och annat ”braaaa OSSOOOO!!!” (Hennes smeknamn från när hon var bebis)

Alex kom också och vi alla käkade lunch och sen drog vi hem till henne och drack kaffe. Hemma hos Alex är den ENDA plats där jag kan dricka havremjölk. Jag har på förhand totalt dömt ut havremjölk pga .. ja behöver jag ens förklara? Det är havre. Känns som en otäck ”hälso”-hets-besatt-äckel-grej. Men på något sätt blir det gottni kaffet hemma hos Alex.

Nu ska vi kolla på detta hus...usch så många otäcka människor som vallfärdar mot visningen. Jag som mentalt pissat revir....PUSS

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men så fina foton på er, särskilt kräksträngen haha ❤️ Lycka till på visningen nu 🥰 Håller tummar, tår och tarmar!! ✊🏻nouw.com/janielindahl
isaochrio
isaochrio,
hahah tack 😂💖nouw.com/isaochrio
Moa
Moa,
Så himla kul med husvisning!! nouw.com/moasiim
isaochrio
isaochrio,
Såå spännande 😱😍❤️nouw.com/isaochrio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229