STOPPA PRESSEN! JAG LANSERAR POSTERS!!!!!

ÄLSKLING!!
Hej, jag lever. Rio har bajsat på mig 3 gånger till sen jag sist skrev. Hon har fan talang när det gäller att få skiten utanför blöjan. Om det så är under de 13 SEKUNDERNA hon är blöj-lös eller om det så är att sitta på ett sånt sjukt sätt att ALLT hamnar utanför blöjan ändå...:)

Shit det har hänt mycket sen sist. Jag har ÄNTLIGEN klippt och färgat håret!!! Eller ja, det var min vän/frisör Hugo som kom hit ändå från Sthlm för att fixa min gamla kvast. WÄÄÄ, jag har klippt Isaks hårhjälm och Rio har gnuggat bort halva håret i bak.

MEN DET HAR HÄNT EN TILL SAK!!!!
JAG HAR ÄNTLIGEN LANSERAT MINA POSTERS!!!
Är så jävla glad! Har verkligen tänkt på det SÅ länge men aldrig tagit tag i det. Förens NU! Vore så kul om du ville gå in och kika på dom..såklart går de att köpa. Just nu finns de i måtten 50x70 cm!

Och OM du går in på instagram, lämna gärna en kommentar eller en like om du ser någon du gillar! Jag tycker (så klart) att det är lite otäckt att visa upp det jag tagit fram just för att..well...det är väldigt utelämnande! Hehe och personligt liksom. Så allt stöd mottages TACKSAMT! Lol.

Allt det här har ju liksom skapats mellan 1.00000 amningar och blöjbyten.

Instagram: @artbyisajohansson
Hemsida: isajohansson.webnode.se

(Privat-instagram: @isaslillaliv)

PUSS!!


  • Nära Uppsala Wallingatan, Uppsala

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Men wow, vad kul! Grattis 🎉 🎈 😄 🌸 ❤ nouw.com/sjosefine
Cezia
Cezia,
Såå snygga!!nouw.com/cezia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229