SPY I KASTRULL

Jadu,
Igår låg jag i solskenet och tänkte, ”fan..detta är året..året jag ska få en RIKTIG, äkta bränna!!”

- Idag spydde jag i en kastrull. Haha. Livets kontraster. Vaknade med migrän som jag försökte förminska till ”huvudvärk”. Hade vi huvudvärkstabletter hemma? NEJ. Vad är det för satans hushåll vi har egentligen? Inte en ENDA sketen Ipren. När golvet började röra sig fick jag ta och retirera. Hasade mig tillbaka till sängen med en sovandes bebis. La mig ner kallsvettig och illaluktande. För att efter 1 min kasta mig upp och springa till toan och kaskadspy upp gårdagens middag. ”Inte pimientos” tänkte jag. Jag vill inte att denna lilla chilifrukt-snack ska bli förstört för all framtid. Försökte tänka på renskav (som redan är förstört av en magsjuka för 2 år sen) för att inte offra någon ny maträtt. Tankarna på renskav fick mig typ att kräkas ännu mer. Skrattade lite åt min egen misär.

Kan inte ligga på toan. Rio ligger själv i sängen. Jag har förihelvete ETT BARN!! Så jag gör det en ensam, migrändrabbad, desperat mamma gör. Springer till köket, rycker till mig vår största kastrull och fortsätter mig spyfest i sängen. Härligt när jag mitt i en spya, får full ögonkontakt med Rio som drar världens bajs samtidigt som jag hulkar ner i kastrullen som en misserabel krake.

Vi som skulle på dejt. Som tur är kom pappa förbi och lämnade värktabletter, bullar och påskmust. Sen dröjde det inte länge så kom Isak hem och pysslade om mig.

Nu sitter vi alla tre i soffan och kollar hockey. Jag kan se igen och dricker Cola.

Puss!

  • Nära Uppsala Wallingatan, Uppsala

Gillar

Kommentarer

linafranzens
linafranzens,
Men fyfan vilken misär! Skrattade dock högt åt att du kräktes samtidigt som Rio bajsade haha! Har inte migrän själv men jävligt jobbig huvudvärk som kan hålla på i dagar. Dofter brukar ju vara ett stort problem och bajs är fan aldrig najs! Skönt att du blev ompysslad iaf ❤❤nouw.com/linafranzens
isaochrio
isaochrio,
Haha ja det var ett speciellt bonding-moment 😅😂 Jäkligt tur med lite ompysslande alltså!! Fyyy ❤️ nouw.com/isaochrio
sjosefine
sjosefine,
Äe med fy. Migrän i vanliga fall är hemskt och tusen gånger värre när man har bäbis 😩❤nouw.com/sjosefine
isaochrio
isaochrio,
Ja usch läskigt är det 😟❤️nouw.com/isaochrio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229