SATANS-UNGEN OCH PANIK

Hej hej hej.
Jag har ätit 3 kilo vitlök. Igen.
Sorry Rio. Men det var Isaks fel. Han lagade lammspett med tzatziki och quinoa. Så jävla gott. Igår fikade jag med Mira. Vi satt i solskenet och jag köpte ett torrt bakverk för att det var så fint. Classic.

Lilla Rian har börjat få en mkt otäck skrikattack på förmiddagen. Typ som om hon blir possessed by Satan. Blir fan rädd. Min mjuka, skrattande dotter. Blir......knallröd och spänner ut sina små klövar i tonerna till ett v r å å å l. Och där står jag. Ler som ett fån. Sjunger bä bä vita lamm. Som en jävla IDIOT. Hennes ögon...som laserstrålar. ”Du kan köra upp ditt fucking vita lamm i röva, mammajävel” - kan jag tänka mig att hon säger.

Efter 2 låååånga minuter satte jag på mig ljudisolerade hörlurar och började nunna ”far jag kan inte få upp min cocosnöt”. Vad fan. Jag visste inte ens att jag hade den låttexten sparad i mig. Fy fan. Här försöker man behålla förståndet, och det är DEN låten jag i panik nynnar mest för MIN skull. Jag går igenom hela protokollet. Slänger fram en trött jävla patte. Nej tack. Springer ut på balkongen för svalkan, nej. Byter blöja, traumat fortsätter. Nej nej nej. Vagnen. Vagnen är det enda som funkar varje gång. Lirkar på Rio en mössjävel, springer runt i läggan på jakt efter min mobil. Har bara en strumpa. Borde verkligen byta trosor. För små, trådiga jävla skitspets. De klyver mig mitt itu. ”VARFÖR UTSÄTTER JAG MIG FÖR DESSA TORTYR-UNDERKLÄDER? Världen är SÅ JÄVLA SJUUUUUUUK” Drar på mig en av de där strumporna som man bara använder när allt annat ligger i tvätten. Med hål i. Och kastar mig ner för de 100000 trappstegen. Ut i friheten. Och där, bland fågelkvitter och avgaser, deckar hon av. Som om inget hänt. Jag köpte en STOR latte.

Å! Juste! Fick frågan vilken bok jag läser nu (där en kvinna fått ansiktet avskuret hehe. Den heter ”Djävulsdoften” av Mons Kallentoft. Fan vilket lame namn egentligen..DjävulsDOFTEN? Tänker direkt på en prutt. Huvudkaraktären är alkolist vilket kan bli lite långrandigt.. Men ändå nice med ett avskuret ansikte, det är ändå lite ”nytt”. Haha. Fy vad osympatisk jag låter. ”:)” Älskar bara riktigt äckliga deckare. Man blir också så jävla glad. Att man HAR ett ansikte till exempel.

PS. isaslillaliv på Insta.

CIAO.

  • Nära Uppsala Wallingatan, Uppsala

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Haha, alltså DU ❤️ Du var värd den där latten efter illvrålet från hell!! Tur man kan uppskatta det viktiga i livet emellanåt 😉 Är också bra tacksam över mitt face, haha! Kram på dig supermom ❤️nouw.com/janielindahl
isaochrio
isaochrio,
TACK JANIE!😍😘❤️nouw.com/isaochrio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229