FUCKELLI-FUCK !

Vi fick inte seriemördar-huset.
Mäklaren som hade hand om försäljningen var...speciell. Ringde inte ens upp oss när vi budar på hans objekt lol. Inte ens efter vi ringt till honom. Nej nej, han sms:ar. Som en 13-åring, Utan värme eller ens en endaste emoji. Knappt ett satans "Med vänlig hälsning". WTF? Aja. Tillslut förlorade vi mot någon annan. Som kunde tillträda något snabbare. Som betalade MINDRE än oss. Haha!!!! Det känns...weird. Efter ett dygns tystnad (bara det är oppositionellt) och 0% chans för oss att komma med ett motbud, eftersom karln inte ens ringde upp (?!), får jag ett SMS där det stod att "säljaren har valt att sälja till budgivare 1 blablabla"

?

Mäklar-fan kanske är mitt i en RIKTIGT dålig period. Mitt i ett dåligt liv? Vem vet. Efter detta besked sänkte jag ett glas vitt vin med sprite (Rio låg och sov mkt harmoniskt i rummet bredvid) tog en kudde och smög försiiiiiktigt ut i köket. La ansiktet i kudden och vrålade den sjukaste jävla ramsan rätt in i dunet. Grät EXAKT 2,5 st tårar, ringde 3 st av mina favoritpersoner och tvättade av sminket. Satte på mig de skönaste kläderna jag har och de MJUKASTE (=fulaste) strumporna i läkande syfte. Hittade en av Isaks tomma snusdosor som jag stod och sniffade i. Simulerade känslan av en ÄKTA prilla under läppen. Sen stoppades jag in tre (i know) prillor ONICO. Snark. Ringde även vår mäklare Albin som även han, var OUTRAGED! Mkt skönt att höra i den stunden av...nederlag.

Efter vi la på hade jag kommit över det. Fy fan, fula satans hus. Det vilar sannerligen en förbannelse över det. Trappen ner i källaren var ORIMLIGT brant. När jag la handen mot väggen på väg nerför den, var det som om jag kunde se framtiden. Jag såg iallafall mig själv, Rio och Isak rulla nerför trappan och bryta samtliga nackar. Samtidigt. Och vem vet?! Det KAN ju ske! Eller ja..INTE NU. LÄNGRE! Vi får LEVA. Porslinsdockorna har ju uppenbarligen gömt sin ledare någonstans i källaren. Den skulle självfallet ha mördat oss i sömnen. Efter ca. 6 månaders psykning. Man kan inte bara ha porslinsdockor i ett hem och förvänta sig att hemmet någonsin kommer vara icke-besatt av onda makter igen. Vad tänkte vi ens. Dessutom husnummer nr. 13. OTUR.

Idag ska vi kolla på ett nytt hus. Ett mkt vackrare och bättre.

PEACE.


Gillar

Kommentarer

emelieflorence
emelieflorence,
Då kommer det andra huset vara så mycket bättre, helt klart. Det säger sig självt. Om man tror på ödet, vilket jag gör. 💪🏼 Skönt att slippa otäcka porslinsdockor i vilket fall! nouw.com/emelieflorence
isaochrio
isaochrio,
Åh tack fina du!! 😍 Håller tummarna 💖 nouw.com/isaochrio
sjosefine
sjosefine,
Men bläöh, vilken mäklare... Hoppas det här nya huset är bättre på alla sätt och vis ❤nouw.com/sjosefine
isaochrio
isaochrio,
Hahah TACK 💖 Tyvärr va det nya huset inte så mycket bättre haha..men nya tag (och visningar) i helgen! 😍nouw.com/isaochrio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229