Idag har jag fortsatt att skugga hela lektionen på mitt arbete det gick ganska trögt ibland men nästa vecka ska jag vara mer effektiv och förhoppningsvis hinna klart med mitt arbete och börja på ett nytt arbete. Än så länge är jag ganska nöjd. När mitt arbete blir klart tror jag att det kommer bli riktigt bra. Nästa vecka ska jag fortsätta att skugga och sedan när skuggningen är klart ska jag börja med ett nytt arbete.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag fortsatt att skugga på min målning. Jag har en del kvar att måla men hittills är jag nöjd med mitt arbetet. Nästa lektion som är efter lovet ska jag fortsätta med mitt arbete om historiska händelser och förhoppningsvis bli klar med skuggningen.

Likes

Comments

Idag har jag målat färdigt den riktiga teckningen om Blitzen. Idag har jag också fått med alla detaljer på min riktiga teckningen. Jag har också börjat att måla svart där det är jättemötkt och nästa vecka ska jag fortsätta med mitt arbete och då ska jag börja skugga. Jag blev också väldigt nöjd men arbetet idag för den blev lika bra som skissen och skissen blev jättebra.

Likes

Comments

Hej bloggen. Förra lektionen i slutet bestämde jag mig att jag inte ville göra pansarvagnen så jag valde att göra en bild på en ren med tyska flygplan som bombar Storbritannien så att massa jord flyger upp. Idag har jag skissat på bilden jag valde i slutet av lektionen. Jag blev väldigt nöjd med skissen dör jag fick med väldigt många detaljer. Nästa vecka ska jag ska jag börja att teckna med blyerts och få in lite skuggningar.

Likes

Comments

Jag tänkte jobba med en pansarvagn av händelsen i andra världskriget som var Operation Barbarasosa men istället vill jag jobba med blitzen i London som utspelade sig i andra världskriget. Detta arbetet använder jag tekniken blyerts. Jag har börjat att skissa på mitt arbete men sedan vill jag göra en ny skiss eftersom att jag ändrade mig och ville göra Blitzen istället. Denna lektionen har gått bra men det var väldigt svårt att måla pansarvagnen och få in alla detaljer.

Likes

Comments

Hej jag heter Isak och går på Kaperosklan i 9D. Jag har startat en blogg som visar vad jag ska hålla på med i bilden.

Likes

Comments