tjena! sitter nu och har fem minuter paus från plugg :) imorgon har jag prov så det är rå plugg. jobbigt men hoppas det ger effekt :) igår ansökte jag till gymnasie linjen jag vill gå. hoppas verkligen att jag kommer in :) iaf KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ja, go'kväll. helt vanlig skoldag. dans efter skolan. lite jobbigt var det idag. men jag älskar det ändå. jag hoppas verkligen att folk fortfarande läser min blogg. tråkig men den är iaf. kram kram :)

bjuder på detta :D

Likes

Comments

min favorit för nu läget. ska köpa den och ha på ett speciellt tillfälle. jag var i afrika för 2-3 veckor sedan och tog då en massa bilder (runt 2000 bilder) och i allt detta fotograferande så köpte jag också en del grejor.  två av mina kompisar fick ett armband var. jag köpte en fin afrikansk inspirerad klänning där. grejen med detta r att jag hittade en balklänning som jag ville köpa men köpte den aldrig. men nu har jag hittat en ny som sagt och här kommer bilder 

KRAM 
jag vet det är små bilder men ni får nöja er :)

Likes

Comments

ett tag sedan sist. sorry för det, men hej igen :)

idag har jag vairt ute på isen och åkt skridskor i 2 timmar. mysigt. och efter tagit en dusch och sedan koppla av framför brasa och dator. mys!! ska snart spela lite piano för mig själv. sara varga spelas på det pianot just nu. åt spaghetti med skinksås till lunch. gott. jag vet seriöst inte vad jag ska skriva, men här har ni iallafall fått en överblick om vad som har hänt idag.

Likes

Comments

hejsan igen!! länge sedan sist. iallafall har jag inte haft tillgång till att blogga i de närmaste två veckorna. har nämligen varit i Afrika i två veckor. har samlat på mig lite grejer från Afrika- Namibia. har inte laddat ner några bilder till datorn ännu. men det kommer ska ni se. och det är tyvärr så att det är runt 2000 bilder. Lovade en kompis att köpa något från Afrika så det har jag gjort. har också lovat klassen att göra en power point, om hur det har varit m.m. Hela resan dit:

tåg 2 timmar till Kastrup mellan flyget till London var det väntetid i ca 2 timmar.

flyg 2 timmar Î(uppåt) till London väntetid 4 timmar

flyg 12 timmar till Johanneburg väntetid 2 timmar

flyg till Kapstaden 1,5 timma

Det var hela restiden 25,5 timma!! jobbigt men uthärdigt.

samma resa hem... nästan. 

windhoek till johannesburg 3 timmar och sedan var resten den samma...

KRAM 

Likes

Comments

god jul och gott nytt år allihopa! om bara en vecka bär det a till AFRIKA, YEYY! men varför jag bloggat?... jag vet faktiskt inte. men sorry iaf. jag är på topphumör men min lillebror blev sur och kickade mig i svanskotan i onsdagskväll och sedan har jag haft ont men det har lindrat sig snabbt. min kära "syster" är i Vietnam -> http://www.nattstad.se/linasresblogg . kolla!! jag saknar henne! immorgon är det JULAFTON och som varligt har tomten kommit med lite julgodis och en liten julklapp på morgonen.
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR från "oss" alla till er alla. 

KRAM!

Likes

Commentsgodmorgon

idag är jag sjuk och är hemma från skolan. Mina små hundar och jag var ute och gick lite i skogen. det var mysigt!

de skorna jag snackade om har jag inte fått ännu. Jag får de antagligen i julklapp :)

jag har kollat youtube och pluggat lite.

KRAM

Likes

Comments

tja!

I morse vaknade jag med huvudvärk och sedan har det bara blivit värre. det visade sig att jag fått feber. Idag har jag varit på en tomtespelning och sedan kollat på skor som jag ska köpa imorgon (kommer bild). De är så snygga men det finns en nackdel. de går inte att springa i om det är blött ute. de är till för idrott.

KRAMLikes

Comments


hej alla!

imorse lussade jag och sedan kom jag till skolan och där spelades det julmusik. haha lite awkward men det är en kille i min klass som jag verkligen gillar. nämner inga namn. på kvällen var jag på orkestern och vi fick pizza. det var sista gången för terminen. sedan kom jag hem och hade snöbolls krig med brorsan och hundarna. sen fotade jag lite och sedan lade jag mig i sägen för att kolla film. haha barnslig som jag är blev det smurfarna 2. Godnatt and enjoy the evening

KRAM
en bild på mig och min nya kamera Nikon D7000. den Äger!

(jag tappade nätet så det blir ett sent inlägg)

Likes

Comments

hejsan!!

det är ett tag sedan sist. ledsen för det. orkar inte ibland bara. eller har inget att snacka om. iaf så gick min kamera då i tu och jag har nu fått en ny. det är en Nikon d7000. en grymt bra kamera har inte laddat ner några bilder på datorn ännu, men det kommer. det är ju så kul att fota och vi ska åka iväg och då behövs en bra kamera. det kommer bli ett otroligt äventyr för en 15 årig brud. jag har redan varit i Afrika en gång förut. då var vi i Sydafrika och Mozambique. den här gången bär det av till Namibia. till öknen. det blir nog mycket coola bilder. men nu tänkte jag att jag ska fotografera lite. det är storm ute så tror inte jag ska gå ut. jag stannar inomhus och fotar Pixie och Estrella istället.

KRAM

Likes

Comments