//Lyxig frukost

//Trevligt umgänge en varm vårkväll

//Grymma Alesso i Globen

//Häng med syrran

//God vardagsfrukost

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här måste vara den mest spelade låten i mina hörlurar just nu och dessutom kommer dessa killar till Summerburst i sommar, priceless! 

Likes

Comments

Fick med mig en snygg liten grej från jobbet igår. En kanonbra sport-bh för oss med mindre byst! Modellen heter Indy Tiger och finns svart-vit och rosa (denna har jag), jag bär en Small. Jag gillar verkligen formen på den här, sitter som en smäck plus att den är riktigt snygg!

Likes

Comments

Frukost och mellanmål behöver inte alls vara krångligt. Min absoluta favvofrukost består av en skål naturlig kvarg tillsammans med skivad apelsin. Har även testat Lindahls smaksatta kvarg som är supergod! Till det brukar jag äta två riskakor med antingen avokado eller bara smör på. Ett smart och nyttigt mellanmål är proteinbars. Perfekt att bara slänga ner i skolväskan och käka när det behövs. Dessa köpte jag idag och har än så länge bara testat ena smaken (Coconut) och den var riktigt god. 

Försök hitta något som passar er, testa er fram och se vad ni gillar. 

Likes

Comments

Kärlek till denna plats. Sängen. Hade LÄTT kunnat stanna här hela dagen. Hoppas ni har en härlig dag hur och var ni än spenderade den. xx

Likes

Comments

Mitt första inlägg, första försöket här på Nouw
Vi får se ifall jag lyckas med detta mer än två veckor vilket är den längsta period mina andra bloggar funnits till.
MEN jag har en bra känsla inför detta!

Likes

Comments