Ikväll börjar min salsa. Helt sjukt vad jag längtar. Det ska blir riktigt kul och så länge jag har röst börja på det. Ska också börja träna kung fu. Jag klarar inte trycket av att sitta hemma. Känner bara jag blir deppig av det. Vill röra på mig och må bra :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon bloggen, en ny vecka på gång. Hade en sjuk helg. Allt hände, nya vänner fiender kärlek och tårar. Det spårade totalt men bortsett från dramatik så hade jag det grymt.


Likes

Comments

Tjena, det blev en galen kväll. Var ute efter jobb igår med lite kompisar. Jasmine,Rasmus och andreas. Stack hem vid 5-6 tiden. Hade galet bra kväll.
Likes

Comments

Jag hoppas jag delar med mig av bra saker och tack alla ni som läser min blogg redan. Hoppas jag för fram intressant information som känns värd att läsa. Ni som läser fortsätt snälla. Ni är underbara <3


Likes

Comments

Fredag, bästa dagen på veckan. Då börjar två intensiv dagar av arbete i garderoben. Rätt slitit med alla tjocka vinterjackor som bara vill åka ner. Idag kommer också CSN. Helt jävla perfa! Hoppas ni får en lika rolig helg som jag :)


Likes

Comments
Likes

Comments

Var på hm en runda idag med och köpte klackar och en mini plånbok. Mycket skönare än en stor. Imorgon är det skola och sen dagens höjdpunkt att jobba. Älskar mitt jobb. Jobbar på en krog som garderobs värd. Hänger in jackor och lite smått och gott. Sen blir det antagligen utgång på kvällen 👌


Likes

Comments

Godmorgon bloggen, idag är det föreläsning med arbetsförmedlingen. Sen efter det är det bageri resten av dagen.


Likes

Comments