WIERD STUFF I DO

Läste ett blogginlägg där hon listade mer eller mindre konstiga beteenden hon har för sig. Minns tyvärr inte vem så kan inte ge inspo-credd men jag tyckte det var kul idé och vill göra detsamma. Har nog aldrig varit så enkelt att skriva en lista för mig, haha.

● Varje gång jag ska skära gurka måste jag ta bort yttersta delen. Där vid snittytan där det blivit torrt om gurkan är ”påbörjad” om ni förstår vad jag menar?! Spelar ingen roll ifall det var en kvart sen någon skar en skiva sist. Samma sak med paprika, banan, tomat - ja alla typer av frukt och grönt som man ätit av.

● Om jag missar någon liten, oviktig detalj i en film kan jag haka upp mig på det och måste spola tillbaka och ta reda på vad de egentligen sa. Skulle tex kunna vara att de säger ”det var 24 grader igår” och jag inte hör ifall de sa 24 eller 25, då kan det ibland bli otroligt viktigt för mig att få veta exakt temperatur så även om jag försöker släppa det så slutar det ofta med att jag ger upp och spolar tillbaka. Sen när jag fått rätt info kan jag lugnt gå vidare i livet, haha.

● Ifall något fastnat mellan mina tänder och jag verkligen inte får bort det (sjukt störigt!) kan jag ta ett hårstrå som tandtråd. Haha vet inte om det är ett lifehack eller väldigt äckligt?

● Skulle aldrig hänga in kläder ut och in i garderoben, eller knöla ner dem i byrån så nån del hänger ut och blir klämd i lådan. Kan nämligen få för mig att delar av plagget motsvarar samma del på min kropp. Dvs är ärmen i kläm i lådan kommer jag få problem med min arm framöver.

● Jag dagdrömmer alltid när jag är ute och går och lyssnar på musik! Blev så glad när Hanna sa att hon också gör det för jag trodde jag var enda vuxna människan som kan sväva iväg i de mest löjliga tankarna. Kommer absolut inte ge detaljer vad jag dagdrömmer om men jag har alltid sjuuuukt mycket hybris och det är ofta på engelska och jag är i situationer där jag får mycket uppmärksamhet.

Inte ovanligt att jag bor i NYC i mina drömmar :))

● Ser sällan klart filmer ända till slutet. Om jag fattar hur det kommer sluta så stänger jag av. Undrar hur många filmer egentligen som jag TROR mig veta hur de slutar men i själva verket kommer det en twist sista kvarten så jag har helt fel, haha.

● Jag sneglar alltid på killars vänstra ringfinger för att se ifall de är ett potentiellt offer.

● På tal om killar så swipear jag alltid (alltid!) höger på läkare på Tinder. Vore en dröm att känna en sådan. Psykiater vore snäppet bättre men har jag har bara sett en enda under hela min Tinderkarriär.

● Om jag stänger av tvn om det sista ordet de säger är någon väldigt negativt så måste jag slå på igen och göra om. Jobbigt när jag haft nyheterna på där de ofta pratas om krig, sjukdomar och annat tungt. Har dock blivit mycket bättre måste jag säga. Förr kunde jag klassa ”inte” som ett negativt ord men nu måste det vara i stil med ”död” eller ”katastrof” för att räknas.

Nu kan väl ni dela med er av nått? Vore skönt att veta att andra också har knäppheter för sig ;)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
hahah älskar detta! ditt hårstrå som tandtråd-hack är både innovativt och märligt på samma gång 😂nouw.com/megkaup
isabylund
isabylund,
försöker undvika att göra bland folk 🙈 men ja, ju mer jag tänker på det inser jag att jag kanske är en kreativ själ ändå 🙌🏽nouw.com/isabylund
Lightworkers
Lightworkers,
Haha så himla härligt inlägg! Gör faktiskt rätt mycket själv av dessa saker du listat! ;D<3 /L nouw.com/lightworkers
isabylund
isabylund,
Näe? Skönt att höra ändå! Haha❤️nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229