WEEKEND!

Är verkligen nyfiken på hur människor som jobbar hinner/kan/orkar skaffa nått intressant bildmaterial till sina bloggar? Har haft en så extremt oglammig vecka och då blir jag så oinspirerad att fota överhuvudtaget. Därför får det bli några gamla höstbilder bara för att ha nått ;)

Hejhejhej!
Hoppas ni mår bra idag! Här är allt fint, ska träffa Elin om någon timme och hitta på nått mys och senare blir det vinkväll. SÅ bra avslut på veckan :)

Annat jag ska göra i helgen är:

⁕ Träffa Katja, är det okej väder kanske vi ska spela minigolf. Haha, oklart var det kom ifrån och jag vet inte ens om man kan göra det såhär års men vi får se.

⁕ Göra en mental packningslista för New York.

⁕ Kanske gå ut och ta ett glas vin imorgon med. Snart kommer ”ett glas vin” ta över efter ”en fika” som mitt vanligaste sätt att umgås. Gillar den förändringen!

⁕​ Hämta ut ett paket!

⁕ Tömma min balkong på alla saker. Utvecklar varför i ett annat inlägg, är inte glad över att detta måste göras iallafall.

⁕ På söndag blir det en mysig fika med en kompis. Om någon missat det har det varit skitkallt i veckan men enda fördelen med det är att fikastunder blir så jäkla mysiga.

⁕ Gå på bio. Okej, det är inte alls inplanerat men är så sugen att göra det, var föööör länge sen. Nästan sugen på popcorn till och med!? Väldigt konstigt eftersom jag inte ens gillar det. Tror jag vill ha en klassisk bioupplevelse helt enkelt.

Vad ska ni hitta på? PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha vad jag relaterar!! Hur kan folk hinna få så mycket bilder och material i övrigt? Känner mest - vilken planet lever jag på? :'D <3nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Obegripligt!! Känner mig såå tråkig i mitt vardagsliv då också när jag jämför 😫nouw.com/isabylund
Felicia
Felicia,
Hahah jag har jobbat hela veckan och jag är så glad att jag ännu har bilder från min Kroatienresa att publicera för som du skriver så är det väldigt svårt att få bra material när man jobbar 😉feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
isabylund,
Haha jaa sån fördel med resor för då får man ett jäkla bildarkiv oftast 😉nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229