VINTER-INSPIRATION & VAD JAG SKA GÖRA I VECKAN!

Några målbilder för veckan om jag får drömma.. Man kan väl säga att vintermys är temat.

Godmorgon gänget!

Okej, när jag skriver det här är det faktiskt söndag eftermiddag så det kändes jättetöntigt att skriva godmorgon och låtsas det är måndagsmorgon, haha. Men kanske är det många som gör så? Tidsinställer inlägg och ”låtsas” det är realtid? Hursomhelst, jag ska iväg på vinkväll om någon timme så tänkte jag skriver morgoninlägget redan nu för det går ju ABSOLUT INTE att skippa det, haha.

Inser att det är lite onödig att skriva planer dag för dag eftersom det bara kommer stå Karlstad eller jobb och sedan mina jobbtider, haha. Har nämligen inte planerat så mycket de dagar jag jobbar för jag tycker det är så jäkla jobbigt att ställa in eller vara besvärlig och ändra om tid och plats osv när man ska träffa nån. Så jag ser vad jag orkar och hinner efter jobbpassen denna vecka helt enkelt. Men kan ändå visa er min to-do list:

  • Idag ska jag fika med @matildaberlin. Så mysigt!
  • Tidigt imorgon hoppar jag på tåget mot Karlstad. Har börjat tycka det är mysigt att åka tåg. Jag köper kaffe, pillar lite med datorn och bara sitter och kollar ut genom fönstret och filosoferar.
  • Maxa kvalitetstiden i ett dygn med dem där hemma.
  • Förhoppningvis få äta mammas lussekatter. Hoppas hon hunnit baka än ;)
  • Slå in julklappar. Tycker det är så kul! Kanske har jag nån liten pysslig cell i mig ändå, trots att det aldrig blir snyggt, haha. Har nog aldrig slagit in ett paket och det inte sett ut som ett barn varit i farten.
  • Jobbar torsdag-söndag.
  • Ska leta upp var i Stockholm man kan köra bra Yinyoga. Hört det ska vara en härlig form så är nyfiken. Vet någon får ni gärna tipsa.
  • På lördag slutar jag redan kl 16 så då blir det en fika eller ett glas vin med en kompis. Troligtvis fika, vem försöker jag lura hehe.

Mer konkreta än så är inte mina planer just nu. Vad ska ni göra i veckan? PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräninge
Åh, massa härlig inspo <3 Och låter dessutom som riktigt härliga planer 😃 Myyyys!!goforfit.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Mysigaste fikan typ ever! Säger bara en sak: mer fika åt folket!! ❤️❤️❤️nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229