VIN-ÖL, JULGODIS & VECKANS PLANER!

Tänkte börja inlägget med några helgbilder och en recap! Den var så mysig och jag behövde verkligen det avbrottet i vardagslunken och bara få umgås med personer som ger mig härlig energi.

Har tagit kyliga promenader och såklart beundrat blommor på stan.

I lördags var Katja här på fika och sen var jag på vindejt på kvällen. Vi gick till en ölbar i Gamla Stan och jag smakade bland annat vinöl och saffransöl. De bägge var faktiskt riktigt äckliga men ändå, haha.

Har även julpyntat i min lägenhet. Eller ja, det där är pretty much allt. Plus en ljusslinga och en tomte i hallen. Och igår var jag hos bästis och gjorde Rocky Road, åt pepparkakor och lyssnade på julmusik. Supermys!

Godmorgon älsklingar! Då var det sista november och jag tycker det ska bli såå härligt att gå in i ny månad imorgon. Nu struntar jag helt i min egen princip att inte “längta bort” livet för just nu ser jag varje dag närmare våren som något att vara glad för så det får det fan vara okej att bara bocka av dagar. Hoppas ni också hade en mysig adeventshelg förresten, åt ni några lussekatter? Eller vad är ert bästa julfika/godis? :)

Tänkte dela med mig av veckans planer men inser snabbt att de inte är alltför rafflande, haha. Idag är det hard workwork för jag vet att det är mycket att göra efter helgen så är inställd på en ganska lång dag. Sen blir det nog en kvällspromenad och bara mys hemma vilket känns som en lagom start på veckan. Imorgon har jag ett läkarsamtal på eftermiddagen som jag ser fram emot då jag har en hel del jag vill ta upp med henne. Annars tror jag det blir mest jobb, något träningspass och förhoppningvis en fika med en kompis. Till helgen hoppas jag kunna vara lite mer social (i den mån det går just nu) för jag märkte tydligt under helgen som var hur mycket bättre jag mår psykiskt av att omge mig med folk och inte sitta hemma i en mörk lägenhet och överanalysera mitt liv typ.

Har ni något speciellt planerat för veckan? Som jag alltid säger: var tålmodiga, snälla och förlåtande mot er själva och försök hantera livet så gott ni kan. Puss och glad måndag!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Ha en toppen vecka! <3

nouw.com/matildakz
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,

Så mysig helg du verkar haft 🥰 hoppas du får en fin vecka vännen ❤️

nouw.com/emmaakarlegrund
Anngelic
Anngelic,

Haha asså nä saffransöl låter inte det minsta gott 😃

nouw.com/anngelic
linndossing
linndossing,

Fasen vad jag saknar att ta ett glas med dig <3 Låt det bli sommar och corona-fritt <3

nouw.com/linndossing