Throwback till Las Palmas, tror det kommer se ut ungefäääär sådär i Malaga med..

Godmorgon!
Hoppas ingen blev deppad av den rubriken nu! Är såklart sensommar ett tag till men för mig känns det lite som en nystart nästa vecka. Just för att vi åker på vår efterlängtade resa imorgon och jag har sett på den lite som ett sommaravslut. Hoppas det blir ett fint sådant!

Veckans planer är därför att vara i Spanien fram till fredag då vi förhoppningsvis kommer hem i rätt tid så jag kan gå på en jobbintervju på eftermiddagen. Sen i helgen ska jag hem till Ida, Alex och Elvis och det längtar jag efter jättemycket! Idag ska jag på en annan intervju innan mamma kommer. Är säkert ganska tråkigt att läsa om mitt jobbsökande men är typ det som händer i mitt liv nu ;)

Annars då? Hade en fin helg. Överdoserat kaffe. Är fortfarande förkyld men värre saker har väl hänt, är bara trist att inte känna smak av nått jag äter.. Gud, jag har verkligen ingenting spännande att rapportera om?! Behöver kicka igång livet igen och skapa lite mer mening med dagarna. Fått nog av att slacka runt och fika, strosa på stan och hänga på Tinder, haha. Nästa vecka, då jäklar! Skönt ändå att känna sig SÅ färdig med ledighet.

Hoppas ni har en härlig vecka framför er. Ska ni göra nått kul? Börjar skolorna igen snart? Talk to me! PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

merelleyakoub
,
Åh men underbart!!!nouw.com/merelleyakoub
isabylund
,
Jaa ska bli fantastiskt ❤☀️nouw.com/isabylund
linndossing
,
Åh så underbart med en resa! Njut <3 Kramnouw.com/linndossing
isabylund
,
Tack goding! Hoppas du får en underbar vecka här hemma❤️nouw.com/isabylund
IP: 82.99.3.229