Hej godingar! Även om jag inte varit borta hela veckan så tänkte jag ändå vara tokig och twista till veckans lista till resans lista. Men lovar, ska försöka att inte tjata om dessa dagar i alla inlägg framöver, haha.

RESANS BÄSTA: få bada i havet! Det var så nice hav också - fräscht, perfekt temperatur, lagom vågor, bra botten. Njöt! Men sanden var däremot sjukt varm, aj!! Kunde stå still en sekund sen kändes det som att lägga foten på en spisplatta (som man gör så ofta, haha). Smarta människor hade skor, inte jag. Men äh, var säkert som nån bra fotbehandling intalade jag mig.

RESANS SÄMSTA: att jag kan bli så oacceptabelt otrevlig mot min mamma när jag blir irriterad. Gud. Älskar henne men oh vad hon kan trigga vissa ocharmiga sidor hos mig..

RESANS GODASTE: åt en blåbärsmuffin(s?) från Starbucks som var så djävulskt god! Med nått knaprigt smul på. Mums!

RESANS TIPS: det här har inget med resan att göra egentligen men det har kommit nya avsnitt av 13 reasons why så missa inte det om ni också blev hooked på första två säsongerna.

RESANS KÖP: en svart hängselklänning med bälte i midjan. Har en bild i huvudet hur fin den kommer vara i olika outfits i höst.

RESANS TURISTIGA: gick upp till en utkiksplats för att spana ut över staden. Ser kanske inte så farligt högt ut men man fick upp pulsen i trapporna dit kan jag säga. Det stod en man däruppe som spelade fiol och alla par höll armarna om varann. Blev nästan lite generad hur cheezy det var, haha.

Bad en främling ta en bild på mig för det ska man ju ha. Visst är det lite stelt att stå och posera framför nån som man vet egentligen bara ville säga nej när man bad dem ta bilden?! Haha.

RESANS LÄRDOM: när man åker från ett varmt land ska man kolla väderprognosen dit man ska istället för där man är. Kändes inte behagligt att åka från Arlanda i korta shorts och T-shirt i 15 grader och regn :)))

RESANS OTIPPADE: det måste varit att jag kände mig relativt psykiskt stabil. Brukar bli rätt ängslig av nya miljöer och inga rutiner men denna gång kändes det helt ok. Har istället haft lite post-vacay depp senaste dagarna men det är en annan historia.

RESANS INSIKT: ojoj vad spanjorer är snygga! Mina ögon for som pingisbollar mellan alla mumsiga män. Hade jag druckit vin samt varit med nån annan än mamma hade jag definitivt försökt få mig en tre-dagars-fling.

RESANS MYSIGASTE: självklart att fått umgås så mycket med mamma. Ovärderligt! Även om jag som sagt kan blir tokig på vissa saker så är hon min bästa vän och jag uppskattar all tid vi hänger.

Imorgon kickar vi igång en ny vecka som jag är jävligt taggad på! Känner mig väldigt inspirerad just nu och har så mycket grejer jag vill skriva om här, blir nästan frustrerad för jag vet inte var jag ska börja, haha. Men vi hörs imorgon. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
,
Du MÅSTE visa hängselklänningen du köpt för guud vad fint det är!! Mammor kan verkligen vara underbara och himla jobbiga ibland även om man älskar dom från månen och tillbaka haha! Kram <3nouw.com/emmaengstrom
isabylund
,
jaaa, mer än gärna! Ska bara hitta en fotograf 😅 jaa stackarna som får ta så mkt skit, men de tål visst det🙈❤️nouw.com/isabylund
linndossing
,
Åh herregud vad jag känner igen mig 😂 kan bli så otroligt irriterad på mamma när jag egentligen är irriterad på något annat, stackaren ❤️nouw.com/linndossing
isabylund
,
Jaa, så synd! Fast mamma säger att det är sånt mammor är till för, haha 😉 nouw.com/isabylund
IP: 82.99.3.229