VECKANS PLUS & MINUS

Godmorgon finisar! Hoppas ni njuter av helgen och gör mysiga saker. Låt mig sammanfatta mina senaste 7 dagar med några plus och minus.

+ Fått så himla mycket gjort denna vecka! Sa ju att det skulle bli en fixarvecka och jag är väldigt lättad att jag kunde bevisa för mig själv att jag faktiskt kan när jag väl bestämmer mig.

- Jag mår dåligt av kyla. Märktes väl främst i början av veckan och jag blir frustrerad för jag vill på riktigt vara ute och njuta när det är ljust och fint men jag fryser så lätt och när jag väl börjat frysa är jag kall hela dagen och är jag kall blir jag på sjukt dåligt humör. Mår liksom dåligt både fysiskt och psykiskt av det.

+ Börjat se en ny serie som är så satans bra. The night of på HBO och jag rekommenderar varmt!

+ Hade en supermysig fikastund med Sandra. Längesen vi sågs nu så hade mycket att prata om.

- Som jag skrev (här) så har jag haft ett väldigt svartvitt humör denna vecka. Det svarta humöret har ofta visat sig som avundsjuka vilket är stort minus. Avis på alla som är så snygga jämt, som gör så roliga saker, som tar så fina bilder, som orkar fixa håret. Usch, mitt ”jag är bara bra om ingen annan är bättre”-tänk måste få ett slut!

+ Att jag fått ett jobb hamnar högt på pluslistan :))) Kan berätta mer om det sen om ni vill veta. Är iallafall inte Fotografiska som gäller längre, haha det går undan i svängarna här.

+ Har städat badrummet och rensat bland mina produkter. Gör det med jämna mellanrum och det är så jäääävla tillfredsställande!

+ Trots att jag som sagt haft några deppiga stunder så har jag ändå varit accepterande mot mig själv vilket är ett stort framsteg. Har kunnat säga till mig själv att alla har nån skit som får dem att må dåligt, det är okej att ha vissa områden i livet som är jobbiga UTAN att det betyder att livet/en själv är värdelöst. Åtminstone mitt liv kommer aldrig bli problemfritt och ju snabbare jag accepterar det desto bättre livskvalitet kommer jag få.

+ Har träffat en del nya människor denna vecka och det är så kul. Nya kontakter = guld.

- Har fått extremt ont i mina fotleder och haltande har nu blivit min standard gångstil. Börjar fan fundera på om jag har nån mild form av reumatism?! Om det nu enbart kan visa sig i vissa leder.

När haltandet varit bättre har jag tagit en del promenader i det här fina

Vad är det bästa som hände er i veckan?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Emma Engström
Emma Engström,
SÅ lika vi är i att må dåligt över kylan, mår rent ut sagt piss av det haha :'D Flytta utomlands under vintertiden har man drömt om länge! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229