VECKANS LISTA!

Innehåller affiliate-länkar

Hej hjärtan! Vilken panglördag va? Sovmorgon, solen skiner, jag har varit på fotvård och ikväll väntar middag ute med mina tre äldsta vänner. Så fint!! Men först en lista om veckan som gått.

VECKANS BÄSTA: var ju hos psykologen igen efter nästan ett års uppehåll och det var tamejfan det bästa jag gjort på flera månader! Var så opepp innan och kände mest att jag inte orkar prata massa, orkar inte förklara hur jag mår, att det ändå inte kommer ge något osv osv men när jag gick därifrån var jag så jävla lättad och stärkt. Den känslan hänger fortfarande i faktiskt så nu ska jag se till att gå dit regelbundet. Vet inte ens hur eller varför det gav mig så mycket men terapi gör något med en hörrni!

VECKANS SÄMSTA: kommer väl antagligen svara det här under denna punkt i några månader framöver, men jag tycker redan att mörkret är ganska hemskt. Morgnarna kommer bli tuffa i vinter :(

VECKANS BILD: vilken törr punkt att ha med, haha. Men jag har fotat en solnedgång (eller ja, överhuvudtaget ens sett en solnedgång) för första gången på flera veckor så det förtjänar uppmärksamhet.

VECKANS HYLLNING: om ni inte redan gör det måste ni börja läsa @ebbawikstrands blogg. Den är så himla höstmysig och jag blir mer positivt inställd till kommande månader när hon visar att det faktiskt inte bara behöver vara hemskt och ruskigt, haha.

VECKANS IRRITERANDE: nu får jag väl många mammor där ute emot mig men jag kan bli så provocerad när jag ser folk gratulera någon som fått barn (eller gått ut med att de är gravida) med orden ”nu börjar livet på riktigt” eller ”nu kommer du inse vad äkta kärlek är”. Jag tycker det är respektlöst mot dem som är ofrivilligt barnlösa eller kanske förlorat ett barn. Face2face kan man väl säga vad man vill men på sociala medier så alla kan se? Nä då tycker jag faktiskt att man kan skippa vissa fraser..

VECKANS VILL-HA: är nog inte ensam om det här men vill ha cirka allt från denna kollektion. Fascineras över att ALLT hon rör vid blir succé!

VECKANS VILL-GÖRA: utforska mer av min spirituella sida. Okej inte så extremt som ni tänker nu men jag känner att jag behöver lite *vägledning* i livet och skulle så gärna stannat till på denna drop-in på söder. Älskar förövrigt att sådana här ganska osvenska saker börjar ploppa upp i stan!

VECKANS NOJIGA: åt asiatisk buffé till lunch med några kollegor en dag. Väldigt gott där i stunden men när vi kom tillbaka till kontoret sen fick vi höra ”åh nej!! Där kan ni inte äta, alla blir matförgiftade av deras mat!”. Ni kan ju ana att jag var sken-illamående resten av eftermiddagen, haha.

VECKANS FUNDERING: ifall det är bevisat att koffein är en ångesttrigger? Har nämligen märkt att de få gånger jag väl dricker energidryck på morgonen så följs det ofta av en ångesteftermiddag. Åtminstone av RedBull och det känns ju typ som ”starkaste” energidrycken. Kan vara slump men kan även ha ett samband :))

VECKANS PÅMINNELSE: kom ihåg att ingen bryr sig lika mycket om er som ni själva. Alla har fullt upp med att noja över sitt eget utseende, överanalysera sina egna handlingar och fundera på hur andra tolkade det man sa att de inte lägger så jävla mycket vikt vid er. Låter kanske deppigt men jag tycker det är en rätt skön insikt.

Ha en fortsatt superfin helg. Puss bästa ni!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer