VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA: förutom att det varit sånt otroligt väder de senaste dagarna så måste jag säga att det bästa varit att jag gjort många saker utanför min vanliga lunk och inte varit så rutinstyrd vilket känns underbart!

VECKANS SÄMSTA: all gräspollen!! Det är tydligen någon topp av det nu vilket jag verkligen känner av, kommer få magmuskler av allt nysande! Blir så irriterad på alla människor som ska envisas med att klippa sina jävla gräsmattor just precis nu också, haha.

VECKANS GODA: denna sallad jag åt på TAK igår. Ser kanske inte mycket ut för världen men den innehöll bland annat grillad kyckling som marinerats i nått gött, ägg, kapris och annat jag inte kunde identifiera.

VECKANS VILL-HA: min senaste klädmässiga obsession = slitsar. Det är så fint på en längre klänning eller kjol så den fladdrar sådär drömmigt. Ska hålla span efter något liknande den här när jag tar en runda på stan imorgon.

VECKANS INSIKT: jag har hamnat i någon form av film- och seriesvacka. Kan det vara säsongsbaserat måntro? Tycker inget är speciellt spännande att kolla på och har svårt att hitta något jag fastnar för, scrollar typ mellan olika avsnitt lite planlöst och oengagerat.

VECKANS OTIPPADE 1: igår var jag på AW i 7h!! Kan ni förstå att JAG, som blir trött av att umgås mer än typ 3h och rastlös ännu snabbare av att bara sitta still, var på den där takterrassen mellan 12-19. Och jag tänkte inte en endaste gång att jag ville hem. Nej men jag var så chockad när jag gick därifrån. Och stolt! Haha.

VECKANS OTIPPADE 2: sorry not sorry för allt EM-prat i detta inlägg, men vi tippade internt på jobbet hur matchen skulle sluta och gissa vem som satsade på 1-0? Jo er otroliga fotbollsexpert här. Blev 1000kr rikare och omåttligt stolt över min fotbollskunskap.

VECKANS TIPS: kan ha tipsat om denna fantastiska uppfinning förut men gör det igen isåfall. Alla borde testa sådana här sneakerswipes! Skorna blir myyyyycket fräschare i ett nafs utan att man behöver köra dem i maskinen och vänta typ ett dygn på att de ska torka. Eller ja, fräschare på utsidan iallafall men det är väl det viktigaste ;)

VECKANS FUNDERING: jag ser ganska ofta blogginlägg där personen nämner att något av det bästa med att blogga är att man har ett arkiv att kolla tillbaka på och minnas vad man gjort, då undrar jag alltid: är det någon som på riktigt sitter och läser igenom sin egen blogg för att ta en liten tur down memorylane? Jag har då aldrig gjort det och tror ärligt talat jag skulle tycka det var lite ångestframkallande att se hur livet såg ut då jämfört med nu (dvs ungefär likadant). Vill inte tänka så mycket i dåtid överhuvudtaget och skulle säkert bli ganska cringe kring vad jag skrev för 2-3 år sen, haha.

VECKANS HYLLNING: sommarkvällar. Som jag älskar dem! När man kan gå i bara tröjan och det aldrig tycks bli helt mörkt, fan vad fint det är <3

Här är från i onsdags när jag var på äventyr i söderort och sen åkte hem i solnedgången

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer