VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA: att jag äntligen har bestämda arbetsdagar och börjar en rimlig tid på morgnarna. Även om det är lite för få timmar för att vara optimalt så är jag väldigt tacksam över att åtminstone jobbet är någorlunda förutsägbart i min annars ganska instabila tillvaro.

VECKANS SÄMSTA: det är väl just det; att jag känner mig så instabil. Mitt mående pendlar verkligen dag för dag och är så skört för ”yttre faktorer” eller vad man ska kalla det. Om någon tränger sig på tunnelbanan kan jag bli på uselt humör resten av dagen och ett trist svar på ett sms kan rubba hela min självkänsla.

VECKANS MYSIGA: gamla stan i kvällsljus. Eller ja, närsomhelst efter kl 15 nuförtiden. Om man ska se något positivt med *rådande omständigheter* så är det ju att man inte behöver trängas med turister om man går längst kullerstensgatorna detta år :))

VECKANS KÖP: något som länge fattats i min smyckeslåda är guldfärgade ringörhängen. Har många i silver som jag använt flitigt så nu slog jag till på en karta med massa olika varianter i guld, alla i stil med de här. Enkla men blev ändå så nöjd. Alltså SÅÅ nöjd! ”Man ångrar aldrig ett par örhängen” är mitt livsmotto.

VECKANS VILL-HA: det kliar som vanligt i shoppingfingrarna men jag har bestämt att avvakta till Black Friday och se vad som kommer på erbjudande då. Denna och de här är stjärnmärkta med förhoppningen att de ska vara med i någon kampanj. Har tyvärr en känsla av att det framförallt är nätbutiker som kör hårt med kampanjer nästa vecka, men har hoppet uppe om att det ska dyka upp nått bra i dessa ”vanliga” butiker också.

VECKANS UPPTÄCKT: när jag rensade här hemma hittade jag denna ljustake (eller vad kallar man det när det är för värmeljus? Ljuslykta?) från Klong. Hade helt glömt bort att jag fick den av min syster förra året. Man blir ju så glad när man kan fynda något i sina egna lådor, som att få det på nytt. Haha.

VECKANS FUNDERING: jag tror att jag har bättre ögonfransar på ena ögat. Tycker alltid mascaran blir mycket bättre på höger och sen på vänster blir det bara kladdigt och klumpigt. Kan det ens stämma eller är det snarare min sminkteknik som brister?

VECKANS DISS: känns lite risky att skriva det här då jag INTE vill det ska framstå som att jag tycker singelskap är någon slags ursäkt för att få bete sig hursomhelst och slippa ansvar under pandemin, men jag blir otroligt provocerad när personer som lever i en samborelation uttalar sig om att det ”bara” är att skärpa till sig och se till att hålla sig hemma. Alltså, ensamhet och isolering är ett stort jävla problem som jag inte tycker man ska förminska. Klart det är mer hanterbart för dem som bor med sin bästa vän och kärlek (förhoppningvis) att ha mysiga hemmakvällar och avboka allt övrigt socialt. Vet att jag generaliserar jättemycket nu för alla relationer är inte lyckliga gatan, men jag är så trött på hur dömande vissa kan vara mot andra under dessa tider, utan att ha *gått i deras skor* som en säger.

VECKANS HISS: yoga! Framförallt vill jag hissa känslan EFTER ett yogapass, både för att jag känner mig skönt uppmjukad fysiskt men också som att jag varit fin mot mig själv som gett mig den stunden att göra något bra för kropp och själ.

VECKANS GOOGLING: när jag hörde att Sverige köpt in Covid-vaccin till hela befolkningen var jag genast tvungen att googla vad det kan tänkas kosta. Runt 1 miljard tydligen. Trodde det skulle vara mycket dyrare?! Haha. Usch vad skev man är när man läser att nått kostar minst 1 miljard och ba "nämen, det var ju inte så farligt!".

VECKANS KOMMENTARSFÄLT-FRÅGA: det var någon som undrade ifall yogamattan jag köpte var bra. Skulle säga att den absolut var värd sina 49:90kr men finns garanterat bättre på marknaden för mer erfarna yogis. Den är ju ganska smal och tunn, men med tanke på att jag satsar på typ ett hemmapass i veckan (på sin höjd) så känns det som den duger gott åt mig.

Hur har ni haft det i veckan? Mår ni bra? Känner inte att det sprudlat av energi här i bloggen den senaste tiden men jag är faktiskt inte på min bästa plats i livet och då skulle det kännas konstigt att låtsas som att jag mår tipptopp. Men som sagt så har denna veckan varit helt okej och det är jag glad för. Ha en fin fortsättning på helgen, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

IP: 142.54.167.178