VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA: får jag ha med två saker här? Klart jag får, man kan aldrig vara nog positiv. Första grejen är att jobbet kändes så jäkla bra i onsdags! Var helt slut i huvudet efteråt av all info men jag känner verkligen att det där kan vara en perfekt arbetsplats för mig. Andra grejen är att jag äntligen fått min nya AirPod! Ordningen är återställd.

VECKANS SÄMSTA: som så ofta handlar det om att jag haft ont i fötterna. Hemskt har det varit!

VECKANS STÖRIGA: har vaknat kl 7 flera morgnar av att de borrar precis utanför min dörr. De renoverar nått med hissen och det låter på en helt orimlig nivå, som att borren är en meter från mitt öra. Inte ens öronproppar och kudde över huvudet hjälper. Är det här ens lagligt? Är inte det en tortyrmetod att utsätta någon för ett konstant oljud sådär? Haha.

VECKANS GODASTE: kanelbullen som jag åt med Kristin. Mmh. Fast nu får jag nog variera mig lite mer framöver för jag kan inte leva på bullar ;)

VECKANS BOOST: den fick jag definitivt när jag drack vin med Johanna i fredags. Finns ingen människa som ger mig sån självförtroendekick som hon! Eller snarare självrespekt. Går alltid från våra träffar med högt huvud och attityden att ingen jävla man ska komma och tro att han är överlägsen mig.

VECKANS TIPS: okej hörni, jag har börjat använda en ny dejting app: Happn. Vet egentligen inte om det är ett tips för jag kan inte avgöra själv om den är spännande eller väldigt obehaglig, haha. Vissa känner säkert till den redan men det funkar som så att när man öppnar appen kan man se vilka andra användare som är i närheten av en. När jag går in dyker det alltså upp personer på skärmen med bild och ”Erik passerade dig för 1 min sedan” och det står även var man passerade varann. Blir så paranoid av det här men ändå är det underhållande.

En bild från ett charmigt söder där jag hängde runt i torsdags.

VECKANS INSIKT: att jag vill lära mig saker. Har blivit mer och mer intresserad av beteendevetenskap och psykologi. Hur hjärnan funkar och varför vi beter oss/reagerar på saker som vi gör. Läste till exempel en text om kopplingen mellan tanke, känsla och handling vilket var jävligt intressant. Allt hänger ju ihop och jag tror verkligen att om man lär sig hur de påverkar varann och hur man ska hantera tankarna så kommer livet bli så mycket behagligare.

VECKANS NETFLIXANDE: har sett filmen El Camino som var väldigt bra! Är tydligen en spinoff till breaking bad men jag har inte sett ett enda avsnitt av den serien men fattade ändå filmen så det behövs inte.

VECKANS KLÄDESPLAGG: mina bootcut jeans från Zara. Vill helst ha dem varje dag, de är så SÅ sköna. Måste köpa ett par till i svart.

VECKANS ÖVRIGT: lite ironiskt att jag gav ett filmtips precis med tanke på vad jag ska ta upp nu, men kör ändå. Har nämligen märkt att jag blir stressad av alla serier som finns därute. Hinner inte med alla "snackisar" som alla säger att man mååååste se för den är så bra. Vill se Bonde söker fru, Bachelor, PH, Heder, Love Island, Vår tid är nu, bonusfamiljen. Aah, listan är lång och nya avsnitt kommer ju fan varje dag, haha. Fomo inom serier. Kan ni känna igen er?

Är väldigt nöjd med min vecka minus det onda. Hur har er varit? Ha en härlig söndag, pusspuss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bootcut är ju verkligen SÅ snyggt, men jag ser verkligen ut som "hej kom och hjälp mig" i såna :'D PH är ju SÅÅ bra!! <3nouw.com/emmaengstrom
fridachristinas
fridachristinas,
Men åh vad härligt både med en skön känsla på jobbet och en sådan boost av kompishäng! Provade Happn för ett par år sedan haha lite småkul. Problemet först var bara att en kompis från Stockholm introducerade det för mig och en killkompis när det var nytt, i en liten stad där INGA andra hade det. Tog huuur lång tid som helst innan vi mötte någon mer än varandra! Kram <3nouw.com/fridachristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229