VECKANS LISTA

Haha alltså denna bilden, ser så stel ut. Påminner också om nån tecknad seriefigur men kommer inte på vilken..

Hej godingar! Redan söndag igen, känns som jag knappt hinner skriva klart veckosammanfattningen innan det är dags för en ny ;) Nu ska vi iallafall se vad vecka 32 inneburit.

VECKANS BÄSTA: förutom mina kompisdejter så har faktiskt det bästa varit att jobba lite igen. Träffa folk, känna att jag gör någon ”nytta”, inte bara spendera pengar haha.

VECKANS SÄMSTA: att jag är så jävla beroende av andra människor och jag vill inte vara det! Att jag måste jobba med det jag skrev om här har varit extremt tydligt senaste veckan.

VECKANS GODA: blir givetvis morotskakan! Mmh.

VECKANS BORDE-HA-GJORT: bokat tid hos barnmorskan. Har blivit dålig på att ta tag i alla typer av telefonsamtal som behöver ringas.

VECKANS INSIKT: hur dåligt många mår pga jämförelse med andra. Och hur enkelt det är att framställa sig själv/sitt liv på det sättet man vill. Känns som de flesta har noll "källkritik" inom sociala medier och köper allt man ser rätt av som sanning. Även om min blogg antagligen är väldigt öppen jämfört med många andra så är det sååå mycket ni inte vet om mitt liv och vad jag gör om dagarna.

VECKANS MYSIGASTE: var i Nynäshamn i fredags och åkte ut med båt till en mysig ö där. Så fint!

VECKANS BOOST: att jag ska få komma på en andra intervju på de jobben jag sökte. Känns som det måste inneburit att jag gjorde ganska bra intryck?! Eller? Haha

VECKANS NETFLIXANDE: Som jag nämnde tidigare har jag börjat kolla på serien La Casa de Papel. Har två saker att säga om den serien:

1. Sjukt obehagliga masker. Det är något med masker som gör dem fett otäcka oavsett vad de föreställer.

2. Har fått en ny idol, nämligen den tjejen som är berättarrösten (bilden till höger nedan). Wow jag girlcrushar såå samtidigt som jag känner igen så mycket av mig själv i henne. Fast inte de coola sidorna, haha. De ska jag ta efter.

VECKANS TIPS: aktivera Inkognitoläge på Google. Kände ni till den funktionen redan kanske? Jag visste inte alls vad det var men om man aktiverar det så kan man googla utan att det syns i historiken. Sjukt bra! Nu tror ni jag sitter och söker på konstiga porrsidor, men nej. Jag googlar bara väldigt märkliga saker ändå.

VECKANS LÄNGTAN: tills jag och mamma åker till Spanien. Har haft dåligt samvete på sistone för jag är så dålig på att höra av mig till henne, uch. Så ser fram emot kvalitetstid där nere. Ser också fram emot palmer, hav, förhoppningsvis sol och tapas :))

Denna veckan har varit himla bra tycker jag. Er då? :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
Jag älskar dina veckosammanfattningar, och tycker du verkar ha ett så spännande och rikt liv - så jag tror att du har SÅ RÄTT i "veckans insikt". Jag brukar mest må dåligt över att jag inte har några kompisar - tycker att alla andra har girl gang gossip kompisgäng och att de älskar sina tjejkompisar så mycket och allt sån't... det är jag väldigt avundsjuk på.ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Åh blir jätteglad att höra det. Vet inte varför det känns så viktigt för mig att ha ett ”spännande liv” utåt sätt men det är det tydligen 🙈 blir lite ledsen när du skriver att du inte har några kompisar.. vet du vad det beror på? Du verkar ju vara en toppentjej liksom. Är det avstånd? Tidsbrist? Inte klickat med de i din närhet bara? KRAM❤️nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Kan vi snälla ta en stund för den där morotskakan?? Den skojar man ju inte direkt bort nej. Håller alla tummarna för intervjun och att du kommer rocka den!! PUSS <3nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
I know. Fika skojar man inte bort öht... tack gullet!❤️nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229