VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Hallå vänner! Och hej mitt i påskhelgen! Hoppas ni har det bra, vilar upp er och njuter av en kravlös långhelg (om ni nu är lediga). Jag är helt dagblind som jag alltid blir när det är röda dagar i veckorna men är med så pass långt att jag vet att det närmar sig slutet av veckan och är dags för en lista.

VECKANS BÄSTA: denna vecka har varit ovanligt varierad vilket jag älskar! Vet att jag pratar om det här ofta men när dagarna inte bara går på rutin och är som ett enda hamsterhjul så känner jag att jag LEVER mycket mer vilket får mig att må så bra. Det är viktigt för *min utveckling* att rucka på rutiner för annars krymper min comfortzone snabbt och jag blir typ tvångmässig. Denna vecka har det varit två vinkvällar, Karlstadbesök, annat schema i skolan med tidigare morgnar osv. och det är som sagt väldigt bra för mig.

VECKANS SÄMSTA: varit.så.trött. Ändå varit glad så det känns inte katastrofalt men jag är rädd att min järnbrist är tillbaka..

VECKANS MYSIGA: vinkvällar! Ursäkta alkoholromantisering i denna blogg men ett glas vin eller två är ju himla trevligt! Vill dock säga att det nog verkar som jag dricker mer och oftare än jag faktiskt gör eftersom jag pratar så mycket om det. Tror att jag snittar på kanske 1-2 glas i veckan vilket inte är speciellt oroväckande. Så alkoholberoende är en av få saker ni inte behöver oroa er över att jag ska utveckla. Just nu iallafall.

VECKANS KÖP: fick massa fina presenter av mamma (lycka ♥) så har chillat med shoppingen. Det tråkiga svaret här får väl isåfall bli en sån här, köper nya hela tiden eftersom jag fortfarande är torr som ett fnöske och förbrukar i ett jävla tempo.

VECKANS VILL-HA: den här hade ju varit fantastiskt härlig att ha i min ägo! Haha, lite osäker hur bra den passar in på min inglasade balkong i Västra Skogen men nu börjar det äntligen bli dags att vårpimpa balkongen och den där var så fin.

VECKANS DISS: börjar tröttna ordentligt på singelskapet. Japp, där sa jag det!! Denna eviga, och väldigt nöjda, singeln börjar längta efter date-nights, kravlösa myskvällar, någon som kan lyssna på mitt vardagsbabbel och som ger mig daglig bekräftelse så jag slipper söka den från alla andra tänkbara håll.

VECKANS HISS: hur mycket energi man får av solen och ljuset. Blir lika fascinerad varje dag det är soligt och jag känner vilken enorm skillnad det gör för humöret. Lite roligt att jag blir lika förvånad över detta varje år, förtränger man det under vintern eller? Även så svenne-charmigt att vi alla tycks ha ett behov av att nämna huuuur mycket solen gör för energin, haha.

VECKANS STÖRIGA: räcker med en enkelresa till Örebro för att jag ska komma på flera saker att ta upp under denna punkt. Kollektivt resande, speciellt under en pandemi, tar fan fram de sämsta sidorna hos folk, haha. En av dessa saker är personer som åker utan platsbiljett (billigare och man får då sitta i mån av plats) och blir griniga när jag ber dem flytta sig när de sitter på min BOKADE plats. Nu tänker ni "är det ens ett existerande problem?". Svar JA!!! Har hänt mig flera gånger och jag blir lika irriterad varje gång. De har absolut ingen rätt att bli arga för det. Samma sak med telefonförsäljare som blir griniga och bara klickar en när man säger att man inte är intresserad att köpa något. Vad fan är det för hyffs?

VECKANS TIPS: ge icke-utseende relaterade komplimanger. Det är faktiskt sällan man gör det för det är mycket enklare att bara slänga ur sig att någon är fin i håret eller har snygg tröja. Blir liksom mindre personligt och man slipper känna att man "visat för mycket känslor" eller vad folk nu tycker om de skulle vara liiiite mer personliga. Men tänk så glad man blir om någon säger att de älskar ens energi eller att de blir så glada när man hör av sig. Det är fint!

VECKANS CRAVING: fruktsallad!! Hade det inte varit för jag äter p-piller så hade jag nog varit lite oroad att jag är preggo alltså, för de senaste dagarna har jag som sagt varit sjukt trött, doftkänslig och haft ovanliga cravings. För att vara mig, egentligen är det nog inte jätteovanligt att vara sugen på färsk frukt, haha. Jag vill bara äta fruktsallad hela tiden, helst med päron, ananas och någon melon.

Berätta något om er vecka vettja! Något härligt som hänt? Något trist ni behöver ventilera? Något gott ni ätit? Tell me!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer