VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA: är ganska många småsaker som har gjort mig glad i veckan, till exempel att jag klarade tentan på förra delkursen, jag behövde visa leg på Systemet (hehe boost), vi lämnade in grupparbetet vilket alltid är en lättnad, jag har haft supermysig filmkväll och sett nya Beck, har känt mig starkare på gymmet. Eventuellt nått mer också som jag inte kommer ihåg just nu..

VECKANS SÄMSTA: vintern kom tillbaka vilket var sån besvikelse. Fy, det har absolut bidragit till lägre allmäntillstånd jämfört med förra veckan.

VECKANS FUNDERING: läste en lista inne hos Egoina där hon skrev att hon bara kissar 3ggr/dag. Jag blev chockad!! Haha jag kissar säkert 10-12 gånger om dagen och även om det säkert ligger över medelsnittet (dricker jättemycket vatten och kaffe) så måste väl tre gånger vara väldigt lite? Eller fan, nu blir jag osäker vad som är normalt?!

VECKANS GODA: fika som jag aldrig aldrig tröttnar på = gifflar och ballerinakakor. Ni kan nog ana att denna variant med jordnötssmak går hem hos mig.

VECKANS KÖP: slog till på den här söta! Rättfärdigade ännu ett plagg i den kategorin med att jag hade 20% rabatt, haha. Shoppinglogiken <3

VECKANS VILL-HA: liiiite utanför min budget kanske men denna var ju bara för fin. Tänk i sommar till solbrända ben och nån snygg väska. Mmh.

VECKANS HISS: hade sånt sjukt inspirationsryck i onsdags, älskar de stunderna! Det är då jag tar tag i saker, känner mig peppad, vill göra förändringar osv. Senaste idéerna är att göra om min lilla tavelvägg här hemma då jag tröttnat både på postersarna (böjning?) och hur de är placerade, jag vill börja måla, boka tid för tatuering, enbart klä mig färgglatt fram till oktober, skriva en bok, kanske även börja dejta mer seriöst. Hmm det sista var ett snabbt övergående infall men ändå :))

VECKANS DISS: att människor har så svårt att följa enkla direktiv. När det är en dörr där det står utgång och en där det står ingång så är det väl inte alltför avancerat att förstå var man ska gå ut och in? Eller markeringar i golvet med ”köa här” som tydligen också är svårt att förstå vad det innebär. Vet inte om folk är ignoranta eller dumma?

Här är bilder från två olika dagar i veckan, ni kan ju gissa vilken av dem jag var på bäst humör.

VECKANS GOOGLING: hörde rykten om att en andra säsong av Exit släppts nu så var tvungen att googla om det stämde. Och det gjorde det!! Woho, happy day! Så bra serie, in och se från start på SVT Play om ni missat den.

VECKANS INSIKT: vet inte om jag bara fått för mig detta men jag tycker det känns som att många mått ganska dåligt denna vecka. Kanske beror det på besvikelse över att vintern kom tillbaka eller att pandemin aldrig verkar gå över. Jag hade en riktig skitdag i torsdags men förutom det har jag faktiskt haft ett ovanligt bra mindset, men varje gång någon som jag anser vara så ”stark och stabil” nämner att de har någon form av negativ känsla så slås jag av hur vi ALLA bara är osäkra själar innerst inne med rädslor och komplex. Haha, det låter kanske sorgligt men jag tycker typ det är en lugnande tanke att tänka att alla andra också är (mer eller mindre) ängsliga och rädda för avvisanden, misslyckanden och bara vill vara omtyckta.

VECKANS TIPS: vill rekommendera andra singlar där ute att lyssna på Ångestpoddens avsnitt ”Flickvänsmaterial”. Det handlar om exakt det som jag mår dåligt över i dejtandet, nämligen att aldrig ses som flickvänsmaterial. Var bara skönt att höra andra prata om det!

Hur har er vecka varit? Jag tycker den varit helt okej men lite långsam och jag är så redo för varmare tider och mer action nu! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Låter som en bra vecka överlag 😍 Hoppas du får en fin lördag!

nouw.com/corneliavilhelmssoon
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
elinfrost
elinfrost,

Låter som en supervecka! Hoppas helgen blir minst lika bra😍

nouw.com/elinfrost
isabylund
isabylund,
Detsamma fina💘
nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,

Så fin klänning från Twist&Tango!

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Visst? Big want på den!!
nouw.com/isabylund
Emmamehrali
Emmamehrali,

Så grym du är!!! Grattis till att du klarade den tentan!! 💖

nouw.com/emmamehrali
celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha senast jag var på systemet behövde jag INTE visa leg för första gången, jag stod där och bara 😊))) jahapp då var man gammal 😊 hahhaha

nouw.com/celinelundqvists