VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA: att jag haft mer energi!! Alltså, det här med mig och min energi är en komplicerad relation.. Känner efter extremt mycket och får panik av att vara energilös och "svag", vilket jag kopplar till åren med anorexi och alla dåliga känslor som följde med det. Borde säkert bearbeta det i terapi eller nått för självklart måste man kunna känna sig trött utan att tro att man gått ner 10kg och är döende, meeeen fördelen är att effekten blir så härlig när jag känner att jag har mer energi och är starkare. Då blir jag överlycklig!

VECKANS SÄMSTA: hmm kan inte komma på något väldigt dåligt, skulle isåfall vara att jag är så omotiverad i skolan. Och att jag inte får ro på kvällarna, ligger och vrider mig och vaknar flera gånger under natten med ångest vilket var längesen.

VECKANS GODA: se bild nedan. Förklaring överflödig.

VECKANS HOPPSAN: fick feeling att färga håret hemma men det råkade visst bli lite väl mörkt. Är nästan svarthårig?! Ni ser översta bilden här i inlägget. Där ser det dessutom ut som jag har typ gråa hårstrån i nått strävt material men det är nog bara ljuset. Hoppas jag, haha. Hoppas även att det tvättas ur och bleks litegrann lika snabbt som hårfärg brukar på mig.

VECKANS VILL-HA: skulle vilja gå klädd i en klassisk kappa i vår, tänk denna. Väldigt tjusig!

VECKANS DISS: börjar bli väldigt trött på att läsa om Ebba Buschs stugköp. Haha, fattar inte hur det kan bli så många artiklar och en så lång följetong om det ämnet. Är inte alls insatt så kanske är det någon djupare politisk mening som jag inte förstått, men zznark låt kvinnan vara. Värre saker händer definitivt i världen.

VECKANS HISS: att man kan ha promenader som umgängessätt igen. Det finns inte ens på kartan vintertid men i tisdags tog jag och Lisa en pratpromenad vid Essingeöarna. Fick både sol, frisk luft, umgås OCH utforska ett helt nytt område. Så många wins på en gång!

Satte oss på en brygga och solade och hälsade på svanar också.

VECKANS NETFLIXANDE: blev så glad när jag såg att The Girl on the Train blivit film, läste den boken för något år sedan och tyckte den var såå bra. Snacka om besvikelse när jag började kolla på den nu i veckan, hur kan en så spännande bok bli en så tramsig film!?

VECKANS INSIKT: jag blir inte alls frestad av "lyxig" mat. Knappt ens så jag tycker det ser gott ut när någon lägger upp bilder på 7-rätters (där man inte kan identifiera ett enda livsmedel förövrigt) från en riktigt fin restaurang. Jag är verkligen motsatsen till finsmakare och skulle garanterat tycka det var godare med middag på Subway än någon krog med Michelinstjärnor.

VECKANS TIPS: ni andra studenter som har föreläsningar via Zoom borde lyssna på dem samtidigt som ni tar en promenad. Haha, fattar inte hur jag inte kan ha tänkt på det innan? Klart man kan ha Zoom i mobilen och det är mycket lättare att fokusera när man enbart lyssnar istället för att hålla på med datorn samtidigt tycker jag. Bonustips är också att man kan spela in föreläsningarna via QuickTime skärminspelning om man vill kolla i efterhand.

Vill ge denna veckan ett bra betyg, VG tror jag (B för er som är unga haha). Hur har er varit? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer