VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Hallå kompisar! Hoppas ni har en bra lördag! Det har jag, är på bra humör av massa olika anledningar och ska dessutom snart iväg på och träffa en kompis. Men först kommer såklart veckans lista.

VECKANS BÄSTA: känslan när jag skickade in tentan i tisdags. Då njöt jag, var mör i skallen men så lättad.

VECKANS SÄMSTA: har fått tillbaka viss framtidsstress. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv och det börjar fan bli hög tid att ta reda på det nu. Funkar inte längre att tänka att jag har all tid i världen, att jag fortfarande är ung osv för det kan man lugna en 22-åring med men faktum är att jag behöver hitta något slags kall för att kunna börja jobba mot det.

VECKANS INSIKT: den här veckan har jag läst en hel del inlägg där personer tar upp saker de stör sig på. Jättekul tycker jag TILLS jag ser någon nämna ett beteende som jag ägnar mig åt. Då känner jag mig personligt attackerad och blir sjukt provocerad. Haha, frågan till er nu är om det är mänskligt eller om jag är ovanligt lättstött? Be honest!

VECKANS MYSIGA: var förbi Ida Warg Beauty's nya kontor och åh vad fint de hade fått det. Ligger mitt i stan, har kakelugnar i varje rum, levande ljus och alla gick runt med fluffiga tofflor därinne. Exakt som jag kunde tänka mig att det skulle se ut med det gänget inblandade.

VECKANS KÖP: slog slag i saken (haha säger man så?) och köpte dessa som jag spanat på ett tag.

VECKANS VILL-HA: när jag var därinne såg jag även denna som bara ropade efter mig. So cute!! Mycket finare irl än på bilderna på hemsidan vill jag bara tillägga.

VECKANS DISS: människor som släpar fötterna när de går!! Vet att jag gnällt på det förut men jag blir tokig och denna vecka har jag stött på ovanligt många fotsläpare. Värst är när de går precis bakom en, jag blänger så jävla surt varje gång, haha. Har officiellt blivit en riktig surtant nu.

VECKANS HISS: tulpaner. Favoritblomman och det är så mycket vårkänsla över dem, måste nästan köpa hem en bukett snart. Kan väl inte vara någon som inte gillar tulpaner väl?

VECKANS NETFLIXANDE: har inte sett något nytt denna vecka men kan tipsa igen om Vad som än händer, hört att den fått dålig kritik men jag tycker den är så lättsam och härlig.

VECKANS FUNDERING: jag undrar om jag har högfungerande social fobi!? Jag undviker ju inte folk och jag är en social varelse MEN det är alltid med en viss anspänning och jag blir alltid utmattad efter. Även om det är vänner så är det som att det tar på mig att vara med andra människor och det är aldrig helt kravlöst för mig. Så himla tragiskt men sant :(

VECKANS TIPS: vill ni ha en snabb uppfräschning av hemmet så byt kuddfodral. Och nej, jag tror inte själv att det är ett så nytänkande inredningstips men jag märkte att det gjorde mycket större skillnad för helhetsintrycket än jag trodde när jag bytte till ljusare färger på några kuddar i soffan igår.

Hur har er vecka varit? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Härligt att ha tentan inskickad💕Vad pluggar du till?

nouw.com/louiseedling