VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina stjärnor! Hur är er helg hittills? Min är härlig; var på vinkväll igår, fikat med Hanna idag och imorgon ska jag och tjejerna ha lussefika. Så mysigt! Det här är sån kontrast till för bara något år sedan då jag mest tyckte att helgerna var en kravfylld pärs som jag ville skulle passera snabbt, nu är det snarare veckans höjdpunkt som jag (oftast) njuter av. Ja ni, som jag konstaterat förr så är livet ett flöde i ständig förändring. Veckans lista är däremot ett återkommande inslag så här kommer den i vanlig ordning.

VECKANS BÄSTA: att vi närmar oss jultider. Jag tror det gör oss gott för de flesta verkar vara på lite bättre humör, lite snällare och lite mer avspända. Och vet ni? Det bästa av allt är att det bara är någon vecka kvar tills det vänder och vi går mot ljusare tider. Häng i nu vänner!

VECKANS SÄMSTA: jag är trött på att vara singel. Eller snarare trött på ensamhet kanske. Eller nej, vet ni vad det är jag saknar mest? Att vara någons nummer 1. Att vara en självklar del av någons liv och den som en person hör av sig till först för att berätta både roliga och tråkiga nyheter. Att få kravlöst häng och snack i vardagen. Börjar bli SÅ redo att hitta någon vettig person..

VECKANS MÅENDE: har varit skrattretande pendlande! Visst att jag haft PMS men känns knappast som det kan förklara dessa snabba svängningar. Känslotillståndet har inom loppet av en timme kunnat gå från panik över livet och känslan av att jag inte har någon kontroll på mina beteenden eller min livssituation, till att vara i ett lyckorus för jag är så lugn och trygg i övertygelsen att allt kommer bli bra tillslut, även om det just nu är trista tider.

VECKANS GODA: jag kan strunta i allt annat julgodis om jag bara får ha en paradisask framme på bordet under julen. Mina favoriter är gräddnougaten och nöttryffeln. Vilken är eran?

VECKANS FUNDERING: om det finns någon människa som kollar aktivt på YouTube. Med aktivt menar jag att hen hämtar popcornen, slår sig ner i soffan, sätter på en vlogg och sitter och stirrar på skärmen UTAN att göra något annat samtidigt. Som när man ser på film. Finns det människor som gör så?

VECKANS LÄRDOM: man ska absolut inte ha ansiktskräm kring ögonen. Huden där är så tunn jämfört med resten av ansiktet så det är tydligen ett big no-no enligt dem som kan hudvård. Jag tog en ny, stark kräm precis under ögat så nu har jag fått utslag igen. Suck, precis vad jag behövde när jag redan var i min fulhetsperiod, haha.

VECKANS DISS: personer som kommenterar blogginlägg när de uppenbarligen inte läst dem ordentligt :)))

VECKANS HISS: utomhusbelysning. Jag har väl aldrig uppskattat ljusslingor på stan och hos grannarna så mycket som jag gör detta år. Fylls dessutom av sån myskänsla när jag tar promenader och ser alla julstjärnor som hänger i fönstren och adventsstakar som lyser upp de annars så mörka fönsterrutorna.

VECKANS INSIKT: det känns som en helt annat livstid när folk kunde gå till jobbet asförkylda och få höra ”vilken krigare du är som är här ändå”. Som att det var en bedrift och något starkt att kämpa sig dit trots krasslighet. Nu får man mördarblicken om man ens snörvlar på tunnelbanan och att gå till skolan och säga ”jag har lite feber men har en viktig lektion” skulle väl vara typ dödsstraff. Tänk vad saker kan ändras som sagt.. undrar om det kommer bli som förr igen eller ifall detta är det nya.

VECKANS VILL-HA: min stora materiella jakt just nu är snygga byxor som går att ha vintertid. Det är helt omöjligt om man inte vill ha jeans. Antingen är de ankelkorta (= fryser om smalbenen) eller så är de i supertunt och fladdrigt material (= fryser om låren). Struggles!

VECKANS VILL-GÖRA: snygga till min bloggdesign. Tycker den är föööör basic men jag är alltid rädd att sabba nån kod så allt blir helt knas om jag ens går in och rör stilmallen så vågar inte. Haha, till och med bloggförändringar är läskigt som ni märker.

VECKANS SAKNAD: tycker själv att det är uttjatat att prata om att man har reselängtan, men måste göra det ändå för min är fan brutal just nu. Blev helt tårögd när jag kollade på bilderna nedan från Dubai, haha. Lite väl kanske men jag är som sagt svajig i känslorna denna vecka. Behöver komma bort och få ljus och värmas upp snarast.

VECKANS GOOGLING: sökte efter ”årets glögg 2020” då jag blev så nyfiken på vad som var årets smak. Tydligen är det mynta-te. Känner mig mycket skeptisk till att det skulle kunna vara en hit?!

VECKANS TIPS: jag tror att tipsat om en sån här varje år när det börjar bli kallt, men det är en underbar uppfinning. Få saker slår känslan av att gå och lägga sig i ett svalt rum, under ett varmt täcke med en sån på magen. Då njuter jag! Och jag blir så lugn också så jag somnar faktiskt mycket snabbare.

Hur är er vecka? Vill ni dela med er av nån händelse, tanke, känsla, insikt? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Har för mig att man kan gå ''tillbaka'' till sin gamla design om man inte blir nöjd med sin nya. Bredvid ''publicera'' finns en tillbaka knapp där man kan välja vilken av sina senaste publicerade designer man vill återgå till 😊 Så gör du miss, ingen fara! Mycket intressanta tankar i inlägget btw! <3 Kramis

nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
I know! Men ibland sparar den ändringarna ändå så jag litar inte alls på nouws olika funktioner🤷🏽‍♀️ Tack fina! Så gullig alltid!
nouw.com/isabylund
Ewe,

Haha nej, tycker vloggar är så cringe :O (Har ganska låg cringe-tröskel iofs 😉 ). Det enda jag kollar på Youtube är typ musikvideor och trailers (alltså inte popcornmaterial).

Det här med insikten: Tror och HOPPAS verkligen things go back to normal efter detta. Allting blir så bökigt och framförallt nu under vintern ökar risken enormt att saker blir inställda för att någon är "snörvlig", suck...

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Haha musikvideos, så mycket 90-tal över det💜 ja jo fast jag hoppas inte vi kommer tillbaka i att det blir prestige att jobba trots sjuk! Är så jävla trött på karriärsamhället där man ska skryta om antal jobbade timmar, hur lite man sover, att man jobbar trots magsjuka pga ”ambitiös” osv. Blööö
nouw.com/isabylund
Ewe,

Nej, det vill inte jag heller 😊 bara att vi kommer bort från det här överdrivna som är nu att man inte får hosta eller nysa offentligt och måste ställa in alla planer så fort man är "lite snorig" 😂

ewezz.wordpress.com
linndossing
linndossing,

Älskar bloggar på YouTube men visst kollar jag telefonen under tiden haha, kan inte bara göra en sak! Och den enda som är god i Paradis är den vita 😉

nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Linn😳😳
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,

Åh håller med dig, det är ju så himla mysigt att alla julförberedelser är okej att hålla på med nu hihi ❤️ Kram

nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,

Förstår du ens hur taggad du gjorde mig på paradis nu??? <3333 Håller med, bästa godiset till julen!

nouw.com/celinelundqvists