VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA: allt mys nu kring advent. Som jag skrev tidigare i veckan så är myset mitt ljus i tillvaron just nu och imorgon blir det officiellt okej att kicka igång allt julrelatetat (förutom gran för tusan. Snälla säg inte att nån av er redan tagit fram den?).

VECKANS SÄMSTA: jag har en fulperiod. Igen. Får de här perioderna ibland så vet att det går över men det påverkar ändå mitt allmäntillstånd så fruktansvärt mycket när de varar. Jag skäms över mitt utseende, jag får för mig att folk tycker synd om mig för jag är så ful/sunkig och om någon kollar åt mitt håll en sekund för länge får jag bita ihop för att inte börja gråta. Aah ni hör vilken stabil tjej jag är förtillfället :)))

VECKANS GODA: nu fuskar jag för det var faktiskt i söndags jag åt denna bullen, men den var så god så får hyllas igen! Kanske att det blir något gott lussefika imorgon som hade platsat här om jag inte varit så ivrig att publicera veckolistan, haha.

VECKANS KÖP: konsumtionshetsen denna vecka har inte varit dålig! Högst medskyldig till det då jag varit så nöjd med mina köp och glatt pratat om dem. Tror dessa blir bästa köpet då de satt som ett smäck och, av någon anledning, var på halva priset i butik. Är även otroligt nöjd med denna, även om det var en present och inte ett köp så var jag tvungen att tipsa om den igen.

VECKANS HISS: clementindoft. Blir så nostalgisk till barndomens jular s�� fort någon skalar en clementin.

VECKANS DISS: att det är så jävla låg energi i samhället just nu!! Det är som en grå hinna, både vädermässigt men också i folks initiativtagande, humör, motivation osv. Förståeligt såklart men ändå.. deppigt.

VECKANS FUNDERING: hur mycket rysningar jag än får av tanken på kallbad så är det ändå något med det som gör mig nyfiken. Kanske min självdestruktiva sida? Hehe. La upp en story med bilden nedan och en text om att man kanske ska prova vinterbad och fick massa svar från personer som skrev att det är den häääärligaste känslan. Och att ingen som gjort det haft något negativt att säga efteråt. Blir typ sporrad att testa för att se hur långt utanför min bekvämslighetszon jag kan pusha mig. Att bada i december vore definitivt långt ut kan jag säga, haha.

VECKANS LÄRDOM: har tre stycken faktiskt, det var tydligen en lärorik vecka detta..

1. Jag tror verkligen jag är allergisk mot frukt. Kan inte ens äta ett äpple om dagen utan att börja må illa och det känns typ som magen inte kan bryta ner det?!

2. Får man en dålig start på dagen blir det så gott som alltid en dålig dag. Det är inte bara en myt hörni!

3. Det är rekommenderat att byta blad på sin rakhyvel efter 5-6 rakningar. Haha say what!!? Jag som har mina i typ tre månader.. kanske förklarar varför jag får så mycket irriterade hårsäckar.

VECKANS ROLIGASTE: Lisa tipsade mig om Instagramkontot @classicalcringe och det är så fruktansvärt kul! Fullt med memes liknande den nedan, haha japp min typ av humor.

VECKANS GOOGLING:SSRI med minst biverkningar”. Funderar nämligen på att börja med någon medicin igen för jag orkar inte känna mig såhär svajig som jag gör. Fast jag är samtidigt jätterädd att min personlighet och alla känslor ska försvinna igen så försöker luska ut vad som skulle vara bäst isåfall. Usch är så tudelad kring det här och känner att jag har någon princip att jag borde klara mig ändå numera.

VECKANS NETFLIXANDE: har börjat se filmen Hillbilly Elegy som handlar om en Amerikansk sk hillbilly familj (om ni inte vet vad det innebär så tänk er gänget i Tiger King) som i flera generationer varit ganska så dysfunktionell. Huvudpersonen är sonen som nu pluggar juridik på Yale och ”blivit någon” medan resten av familjen är kvar i småstaden, men så händer saker som gör att han måste tänka igenom prioriteringar och göra vissa uppoffringar. Tror jag, har inte sett klart än så kanske kommer en twist hehe. Den är bra iallafall! Nu är just denna familjesituation inte drömmen precis men rent generellt känner jag alltid en dragning till de där amerikanska hålorna, har fått för mig att det är så prestigelöst att bo där och det vore så jävla befriande med en omgivning där inte utseende och karriär värderas högst.

VECKANS TIPS: såg det här "receptet" hos Felicia och tyckte det var genialiskt! Vill verkligen tipsa vidare om det inför kommande julbakande!

Hur har er vecka varit? Hur copear ni med livet? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åh har längtat så mycket efter advent, så glad att den är här😍

nouw.com/emelivet
HandlaSmart
HandlaSmart,

Vinterbad har verkligen blivit en grej som det talas positivt om....brrrrrrr

nouw.com/handlasmart
Jennifer Evelina
,

Prova 5htp eller tryptofan. Gick över till det efter SSRI. Kram

isabylund
isabylund,
Ska googla!! Tack❣️
nouw.com/isabylund
Dreamandcreativity
Annie
,

Angående äpplen och frukt, läs på om fruktosintolerans alternativt läs Charmen med tarmen (haha ja den är jättebra trots namnet).

isabylund
isabylund,
*googlar*😍
nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,

Clementindoft, gud så härligt! 😍

nouw.com/beattriicee
Hanna
,

Testa något annat än SSRI? Dom är vidriga med att ta bort personlighet och bara jämna ut alla känslor till samma halvdana mittemellan. Vet mpnga som äter voxra med bra resultat.

isabylund
isabylund,
Men är de lika effektiva då?🤷🏽‍♀️ Känns som allt som har lite kraft i sig tyvärr också har trista biverkningar.. men ska kolla, tack❣️
nouw.com/isabylund