VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA: det har varit så mysigt att ha mina föräldrar på besök. Är ovant att det går såhär lång tid mellan våra träffar. Jag blev helt tårögd när jag såg dem kliva ur bilen, haha.

VECKANS SÄMSTA: hur kyliga morgnarna och kvällarna börjat bli. Det ger mig lite småångest för om jag tycker det är jobbigt redan nu how the fuck will I handle winter?

VECKANS GODA: åt en hasselnötsglass (nej förlåt gelato) som var helt sinnes!! Jävlar ni, riktigt god!

VECKANS VILL-HA: en uppsättning *luxury lounge wear*. Även kallat finare myskläder, hehe. Jag älskar att glida runt i mjukiskläder men mina är långt ifrån trendiga, inget jag skulle ha ens när jag åker till affären om man säger så. Är sugen att klicka hem massor från den här kategorin och ge min mysgarderob ett lyft.

VECKANS INSIKT: att jag fortfarande har kvar så skeva tankar och värderingar kring mättnad från min ätstörningstid och de måste jag jobba bort. Tycker förövrigt det är sorgligt hur mättnad blivit något så skuld- och skamfyllt i dagens samhälle, men det är en annan diskussion.

VECKANS HISS: det är så befriande att nå punkten när man inte längre orkar bry sig (gällande sånt som egentligen är oviktigt alltså). Kan ni förstå vilken ”fuck it”-känsla jag menar? När man inte längre orkar överanalysera varför hen gjorde/sa si eller så. När man inte orkar bry sig ifall någon tycker bilden man la upp är ful, ifall jeansen är osmickrande för ens rumpa eller om folk kommer tycka man är tråkig om man stannar hemma en fredagskväll.

VECKANS DISS: knappt så jag vågar prata mer om dem här i bloggen men nu gör jag det ändå; bananflugorna gör mig galen! Det som stör mig mest är nog inte själva flugorna för de är inte överdrivet många egentligen utan det jobbigaste är att de sabbar min *perfektion*. Eller åtminstone min önskan att allt ska vara perfekt.. i en perfekt tillvaro flyger det definitivt inte runt små svarta knott och jävlas!

VECKANS UPPTÄCKT: den här lilla stugan är ett glasscafé som ligger max 10 min promenad från mig. Blev så besviken att jag upptäckte den först nu, tänk vad jag kunde haft mysiga fikor där i sommar. De har även en liten tillhörande trädgård med bord där man kunde sitta med sin glass. Åh så gulligt alltihop.

VECKANS LÄRDOM: skillnaden på gelato och glass är att italiensk gelato INTE innehåller grädde vilket den svenska glassen gör. Den är även mer kompakt för man vispar inte in lika mycket luft i den som man gör i glass.. tycker dock gelato är mycket krämigare och snarare känns mindre kompakt meeeen vem är jag att uttala mig om glass-konsten va?!

VECKANS NETFLIXANDE: har börjat kolla på filmen Joker och den är minst sagt intressant. Lite märklig men ändå tillräckligt bra för att jag ska vilja se klart den. Jag har märkt att jag tycker det är rätt skönt att se filmer där någon karaktär är riktigt jävla galen för då känner jag mig ovanligt psykiskt stabil och normal, haha.

VECKANS GOOGLING: ”finns Gotham på riktigt?”. Det är alltså staden där den filmen utspelar sig. När jag läste svaret (att det är en fiktiv stad) så kände jag att det nog var en korkad fråga. Men såg fan ut som New York så tänkte att det kanske var en förort eller så.

VECKANS TIPS: lyssna på torsdagsavsnittet från Ångestpodden som handlar om kontrollbehov. Väldigt hög igenkänningsfaktor och det var så skönt att höra fler som är som en själv gällande sånt man känner sig ”så extrem och knäpp” kring.

Nu får det vara nog om mig och min vecka, lämna gärna en kommentar med nått kul som hänt för er! Puss.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

wiilmahansson
wiilmahansson,
Känslan av att äntligen kunna chilla ner och inte lägga ner så mycket tid och energi på att stressa osv är guldvärd! Man mår så mycket bättre! Kram <33
nouw.com/wiilmahansson
isabylund
isabylund,
Jaa underbart 😘👌🏽
nouw.com/isabylund
Ellendelin
Ellendelin ,
Bananflugorna gör mig galen också!!!! och jag har bara ett par som flyger om kring
nouw.com/ellendelin
isabylund
isabylund,
I know, så jävla störiga!!
nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh så underbart att du äntligen fick träffa föräldrarna <3 Förstår den känslan!
nouw.com/celinelundqvists
Ida
,
Hej! Jag ser det här fina halsbandet på många av dina bilder och måste ha ett likadant, var är det från? 😃
isabylund
isabylund,
Åh gulle, glad jag blir. Tack! Minns helt ärligt inte var jag köpt det.. tror forever 21. Men HM har väldigt liknande just nu så kika där🥰
nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,
"Nu får det vara nog om mig och min vecka, lämna gärna en kommentar med nått kul som hänt för er": DU! Du är svaret på den <3
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håller med, stor diss till bananflugor! Just för att jag tycker de är så äckliga :'D Jag som aldrig kollar film har helt sjukt nog sett Jokern, han är galen hahah men diggade den ändå :'D <3
nouw.com/emmaengstrom