VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Hej raringar! Hoppas ni har en bra helg och mår bra. Jag har haft några riktigt fina stunder, berättar säkert om dem länge fram men nu tänkte jag passa på att slänga upp veckans lista:

VECKANS BÄSTA: sommarkänslorna! Och mitt mående, det känns lite som att någon slagit på mina känslor igen (vilket säkert lär medföra nackdelar också) men fy fan vad det behövdes för motivation i vardagen. Jag tycker allt är tråkigt när jag inte känner nått, så äre bara!

VECKANS SÄMSTA: jag har haft så jävla svårt att fatta beslut och velar fram och tillbaka hela tiden, speciellt kring småsaker och planer. Jag tror tyvärr det går ut över andra ibland eftersom jag inte ger så klara besked och det är dumt.

VECKANS GODA: Cava!! Ja, ni läste rätt.. jag som för nån månad sen trodde jag var allergisk mot det eftersom jag ofta mår illa bara av några klunkar. Men nu så, nu kan jag dricka flera glas och nästan njuta. Kanske inget att vara stolt över men ändå, haha.

VECKANS KÖP: återigen är det något från second hand - en blommig klänning! Vill så gärna visa men måste få fotohjälp först. Den ser iallafall ut ungefär såhär fast krämvit istället för lila, blev min för 45kr!! Var så glad när den passade också, alltid en chansning när man köper second hand och folk klippt bort storlekslappen. Materiell lycka skall icke underskattas!

VECKANS TANKE: känslofobi är faktiskt a real thing. Jag mår som sagt ovanligt bra nu och känner mig starkare i mig själv än jag brukar, men jag vet såklart att det snart kommer dagar när jag inte mår lika bra. Jag fasar för dem för jag vet inte hur jag ska hantera den jobbiga/besvikna känslan när jag inser att det är en sämre dag. Varför är det så skrämmande med negativa känslor för mig?

VECKANS CRAVE: jordgubbar med vaniljglass. Haft ett SJUKT sug efter detta, tror det beror på vädret och att jag sett så många frestande bilder. Få saker är ju sån symbol för sommar som just det. Nu när jag letade efter en passande bild insåg jag att jag nog är ganska sugen på alla bakverk med jordgubbar. Ser så somrigt ut, kolla bara vilka härliga saker.

VECKANS MÄRKLIGA: har hamnat i en lite skum situation på jobbet där en kollega dragit igång ett projekt att hitta en Nigeriansk man åt mig. Hon är nämligen därifrån och tog väldigt allvarligt på att jag sa att jag var den eviga singeln som tappat hopp om män. Om bara hennes bror bott kvar i Sverige hade han kunnat gifta sig med mig sa hon. Hehe, tack vad snällt. Sen tog hon mitt nummer och ska ”höra sig för lite” i sina kretsar.. haha jösses. Så typiskt mig att inte kunna säga nej och vips har jag hamnat i en halvkonstig sits som jag måste slingra mig ur. Kommer väl aldrig våga svara på okända nummer framöver iallafall ;)

VECKANS TIPPADE: mitt shoppingbehov är fortfarande enormt! Jag tänker på riktigt att jag skulle bli en helt annan (bättre såklart) person med nya kläder.

VECKANS OTIPPADE: jag har börjat lyssna på svensk hiphop!! Haha, riktigt otippat för det går inte precis ihop med min image i övrigt, men jag tror inte precis jag lyssnar på de tyngsta låtarna. Jag blir fan på bra humör av det ändå.

VECKANS MYSIGA: hade en stund att slå ihjäl på stan i onsdags och visste att @matildaberlin satt och pluggade nånstans, slängde iväg ett snabbt mess och 20 min senare gick jag förbi Haymarket för att säga hej och sno åt mig en kram. Det var värdefullt att få hänga med henne, även om det bara var en halvtimme eller så. Vill därför passa på att ännu en gång uppmuntra er att ta vara på de korta träffarna med vänner också. Man måste inte ses minst 2h för att det ska vara värt.

VECKANS NETFLIXANDE: sisådär 20 år senare så har jag nu sett på 8 mile, den var faktiskt riktigt bra! Haha, kanske hänger detta ihop med min nyupptäckta kärlek till hiphop. Konstaterar två saker;
1. Eminem är oväntat bra skådis.
2. Det är något sexigt med stökiga ortenkillar.

VECKANS TIPS: säkert ingen som missat Isabella Löwengrips nya podd Isabella söker Sheila som hon har med sin bästis. Jag tycker absolut den verkar ha potential. Lättsamt och härligt snack men ändå så öppet. Tänk att superkvinnan Isabella också har sina issues och att jag kan känna igen mig så mycket i henne.

VECKANS TACK: vill egentligen skriva långa svar till alla som kommenterade det här inlägget men jag har inte hunnit. Så säger ett gemensamt tack för att ni alltid skriver så kloka och genomtänkta saker. Läser allt, suger åt mig! Ni är fantastiska.

Ha en fortsatt fin lördag! Jag ska bara ta det lugnt och mysa framför nån serie, klockan står på 6.15 imorgon. PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Myslista!! Kan verkligen relatera till detta med att vela om småsaker osv, de är SÅ jobbigt och man vill ju inte att det ska drabba andra.. <3 Ihh har även jag börjat lyssna på svensk hiphop mer, trådde aldrig det men sjukt bra ju?! Vad lyssnar du på?? <3
nouw.com/emmaengstrom
hilmak
hilmak,
Härligt med så mycket positivitet! Cravear verkligen också jordgubbar i typ alla former haha, så gott! Så taggad på att få se din second hand-klänning! 😍
nouw.com/hilmak
amandassofi
amandassofi,
Låter som klänningen var ett tokfynd! Längtar att se.
nouw.com/amandassofi
isabylund
isabylund,
Hihi så nöjd 🙈
nouw.com/isabylund
Johannagrahn
Johannagrahn,
HAHA tyckte matchmakingen på ditt jobb var hysteriskt, vad gör man liksom i en sådan situation haha
nouw.com/johannagrahn
linndossing
linndossing,
Har SÅN craving efter jordgubbar!!! Åh 😍😭
nouw.com/linndossing