VECKAN SOM GÅTT

Innehåller affiliate-länkar

Hej sweethearts! Som alltid på söndagar kommer här en sammanfattning av veckan

VECKANS BÄSTA
Brunchen igår! Åh det var så mysigt och gott och trevligt och allt det där! Mer om den kommer i ett eget inlägg :)

VECKANS SÄMSTA
En personlig grej som hände i fredag som jag inte riktigt vill prata om här men det var riktigt jobbigt.

VECKANS GULLIGASTE
Dessa två. Inte enbart för de har med påsk att göra utan även citatet ”keep calm and carrot on”. Haha orkar inte.

VECKANS KÖP
Denna supervåriga toppen! Väldigt ovanlig färg för att vara jag men jag gillar den. Ska visa bilder där jag har den på mig snart.

VECKANS STÖRIGA
Överdrivna och oäkta kommentarer. Vet att det här är en konstig grej att ens reflektera över men enligt vissa av mina vänner så har ju jag konstiga saker jag stör mig på, haha. Förut var min stör-grej när någon kommenterade typ ”fin bild” på ett inlägg där någon skrev deppiga eller allvarliga saker, men på sistone har det skiftat till att jag irriterar mig på överdrivna kommentarer. Alltså NÄR det blir uppenbart att de inte menar det, annars är det bland det bästa jag vet med smickrande ord :)) Det jag syftar på nu är att vissa personer skriver så himlaaa fina ord till en och sen en timme senare ser man så gott som exakt samma kommentar från dem i andra bloggar. Då blir jag av någon anledning lite kränkt, haha. Fjäska gärna för mig men mena det tack! Säg att nån annan tänkt på detta?

VECKANS TANKE
Jag borde införa en regel att inte hålla på med telefonen efter 23. Även om jag inte håller på med något stressande eller jobbrelaterat så gör mobilen ofta att min hjärna blir superaktiv sen när jag ska sova. Kan vara att jag skrivit med en kompis om nått som jag sen ligger och funderar över, att jag läst en artikel på Aftonbladet eller att jag sett/läst något på Instagram som väcker nån tanke.

VECKANS GODA
Det jag åt på brunchen igår; surdegsbröd med avokado och stekt ägg (om ni minns har jag cravat det i typ ett halvår, haha. Njöt SÅ), en hallonbellini och sen delade vi på sötpotatispommes. Mmmh.

VECKANS STOLTA
Tog tag i ett samtal jag skjutit på alltför länge för det var ett jobbigt ämne. Jag för 2 år sedan hade nog undvikit det helt för jag inte orkade ta risken att någon blir arg på mig, därför jag känner mig stolt nu. Kanske har man utvecklats lite ändå, haha.

VECKANS TIPS
Butiken & Other Stories. Vet att många fick upp ögonen för den för flera år sedan men jag fastnade aldrig för det kändes som så ”svårt” mode, typ Filippa K eller Acne vilket inte är min stil. Men så gick jag in där i veckan ändå och håll i hatten vad mycket fint de hade!

Nu ska jag iväg och jobba någon timme, sedan möta upp en kompis och efter det hem för söndagsfix. Hoppas ni får en härlig dag, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Jag kan faktiskt också känna lite som dig med oäkta och överdrivna kommentarer! Haha. Ibland känns det lite som att folk kommentarar bara för att och inte läser det man kanske har skrivit! Jag måste fråga, vad är det du har på dig på första bilden? Är det en klänning? eller är det byxor! Den ser iaf sååå snygg ut
nouw.com/sabinakj
isabylund
isabylund,
men verkligen!! Blir nästan lite genant också när det blir fööör mycket. Man ba chilla så god såg inte min macka ut (eller vad man nu lagt upp en bild på haha😅)
nouw.com/isabylund
janielindahl
janielindahl,
Första bilden på dig Isa! Så otroligt vacker ❤️ Kan helt förstå att brunchen var veckans höjdpunkt; ser hur god ut som helst! Hoppas din nya vecka ska bli minst lika fin 💕
nouw.com/janielindahl
isabylund
isabylund,
Åh fina du, tack❤️ Ja det var så himla mysigt verkligen, borde göra sånt oftare! Kram finis
nouw.com/isabylund