VÅGAR MAN HOPPAS?

Hej darlings! Nu är tentan gjord, så lättad!! Och SÅÅ trött i hjärnan?! Haha trodde inte att jag var riktigt såhär ovan att använda den.. Kändes inte som det gick superbra men jag kan ändå inte göra något mer just nu så är bara skönt att få sätta en check på den stresspucken. Känner att jag har ett väldigt positivt mindset idag och även om jag alltid får bakslag när jag säger såhär så vill jag ändå påstå att jag börjar se ett ljus i min vinterdepp-tunnel. Känns därför passande att göra ett inlägg med lite vårpepp!

Några tecken som gör mig glad:

- Det är mindre än två veckor kvar till mars. Förstår ni det faktumet?! Mars! Det är åtminstone en smyg-vårmånad.

- Det märks tydligt för varje vecka att det är ljust allt längre om dagarna.

- Jag har vaknat av att solen lyst in genom persiennerna flera morgnar på sistone.

- Igår droppade det så mycket smältvatten på mitt balkongtak att det nästan lät som det regnade. Var alltså solen som lyste så ”starkt” att snö och istappar smälte uppe på vårt hustak.

- ÄNTLIGEN verkar det som denna rysskylan börjar dra förbi. Snacka om att kraven har sänkts när jag är tacksam för -4, men det är ju åtminstone hanterbart.

- Nästan alla butiker har fått in vårkläder och ljusare färger nu. Är inte vårkläder bland det finaste vi har i detta land? :’) Haha, sån milstolpe i vintermörkret.

- Det är tulpansäsong. Antar jag iallafall för jag ser dem säljas lite överallt och blir lika glad varje gång, det är en fantastisk blomma.

Blandade bilder från förra våren, får så fin känsla inombords av att kolla tillbaka på dem <3

Vårtecken jag längtar efter:

- Ljudet och doften när de sopar bort gruset från trottoarerna.

- Att hämta ner sommarkläderna från vinden och packa bort alla stickade tjocktröjor.

- Påsk! Sån jävla fin högtid och startskottet på våren, hoppas kunna fira i Karlstad i år.

- Att kunna gå ut utan jacka för första gången.

- Sitta utomhus och äta årets första styckglass från GB. Har inte sett vilka nyheterna är än men det lär säkert vara någon spännande.

- När de första snödropparna ploppar upp i rabatten.

- Kunna ha barbent! Får dock bli en rejäl BUS-omgång innan inser jag när jag kollar ner på mina ben nu, haha.

- Första hänget på uteservering! Risk att jag faktiskt fäller en tår då för jag har längtat så mycket. Denna vinter har känts ovanligt lång och tagit ovanligt hårt på mitt mående och jag både hoppas och tror att våren kommer göra gott för humöret!

Kan inte ni berätta vad som är ert finaste vårtecken?

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer