VAD JAG VILL GÖRA I MARS

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina!

Vilken maxad helgpepp såhär på fredagsmorgonen! Idag får jag besök av min kära familj och det ska bli så fint, har dessutom en ledig helg framför mig och jaa.. jag ser fram emot kommande dagar helt enkelt :) Och vet ni? Imorgon är det första mars!! För mig är mars den första vårmånaden, även om det kanske inte känns så just nu eftersom det nyss snöat och är svinkallt. Men visst låter mars så mycket mer hoppfullt än februari?!

Mmh, det här ska vi fira med att prata om mina planer för månaden. Som i och för sig är ganska oklara så vissa av dem är väl mer förhoppningar är spikade planer, men vi kör ändå.

Ha uteserveringspremiär. Herregud vad jag skriver det ordet ofta, haha. Men det är så vackert :’) Och jag har på känn att denna månad kommer jag ta min första köpp eller glas vitt med solen i mitt ansikte och vinden i mitt hår.

Ska på gruppintervju för ett extrajobb. Vet inte riktigt vad jag tycker om konceptet gruppintervju.. känns som jag slungas tillbaka till högstadiet när jag är på dem *ryser*. Men jag hoppas att det går bra för det vore ett perfekt komplement att ha till annat jobb.

Köpa ny vårjacka. Ser någon version av en sån här i typ alla butiker och jag vill så gärna ha något liknande. Egentligen vill jag väl shoppa en helt ny vårgarderob så antalet plagg beror på ifall jag får extrajobbet eller inte, haha. Man blir ju så frestad av allt fint och alla härliga färger, vet att ni håller med mig.

Åka utomlands. Ska inte jinxa det då vi inte bokat än och det beror lite på hur priserna landar och så, men jag och min syster ska kaaanske dra iväg någonstans en vecka i slutet av månaden. Hoppas på det!

Köra mer styrketräning. Japp, det är faktiskt mer av en plan än en förhoppning vill jag påstå! Har sagt åt @matildaberlin att hon ska tvinga med mig på nån gruppträning på SATS och hon brukar ju fullfölja sina uppdrag, haha. Får hoppas det för man kan ju inte förvänta sig att jag ska ta eget ansvar över mitt liv :)))

Inviga solbrillorna! Det är sånt härligt vårtecken när de åker fram. Är även skönt att ha som diadem för att få bort håret så jag har nog solglasögonen uppe på huvudet lika mycket som jag faktiskt har dem framför ögonen hehe.

Kompisdejta. Som jag sagt flera gånger förr så går jag halvt i ide under vintern och blir opeppad på att göra saker utanför vardagslunken men ju närmare våren vi kommer desto mer sugen blir jag att komma ut och träffa folk, både kompisdejta och snubbdejta. På tisdag är det dags för första kompisdejten på länge och då med @linndossing som är i stan. Vi går antagligen och fikar någonstans och det ska bli så mysigt!

Börja med mina promenader. Jag älskar verkligen att ha det som vardagsmotion, rensa-huvudet-stund eller ta med en kompis som ett sätt att umgås meeeen vintertid vistas jag inte mer än nödvändigt utomhus så det blir mer gym än promenader just nu. Hoppas det ska bli lite varmare denna månad så jag kan ta första morgonpromenaden vid vattnet eller kanske en runda på Djurgården med någon vän. Tänk vad mysigt!

Fixa ballen. Denna balle hörni.. har varit ett never ending project sen de började med den där saneringen. De är tydligen klara nu men har bara lämnat allt skräp och alla plankor lösa liggandes i högar (inte ok :))) så jag antar jag får styra upp det själv.

Göra vår-uppfräschning hemma. Har faktiskt ett samarbete på gång där jag ska uppdatera mina posters och jag tror det kommer ge ett lyft. Är dock ett jäkla velande att välja bland 2000 olika motiv kan jag säga er, haha. Men vet ungefär vad jag vill ha för stuk så ni får se sen hur det blev.

Har säkert glömt något nu, men förutom det här så hoppas jag även att jag får ordning på mina mediciner och mående för det påverkar ju livet i stort RÄTT SÅ mycket. Nu vill jag höra om er månad, har ni nått planerat? :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA, JA, JA! Och jag ser en vädligt bra deal här! Jag drar med dig på träning och du drar med mig på uteserviering. Tycker det låter oerhört bra ja 😉 Puss <3
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
FANTASTISKT🙌🏽
nouw.com/isabylund
Julia,
Det är 29 februari imorgon, du får hålla dig till på söndag 😟(( MEN! Jaaaaaa på allt! Uteserveringspremiär i mars är optimistiskt på gränsen till galenskap här uppe, men vi har haft en himla mild vinter så KANSKE KANSKE KANSKE!
ajlimuller.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, uteserveringar!! Så himla mysigt och jag måste oxå det, tror det blir liiite senare då det är ganska kallt här uppe. Du får njuta för mig!
nouw.com/emmeliesehlin
Hilma
Hilma,
Åh vilka underbara planer du har för mars fina du! <3 Håller tummarna för att det blir en resa i slutet av månaden 😃 Kram! <3
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Men alltså snälla JA! Äntligen kompisdejt, det har jag väntat på!!! Ska bli så himla mysigt att äntligen träffa dig <3 Kram
nouw.com/linndossing