VAD JAG GJORT PÅ SISTONE

Hej finisar! Nu var det ett tag sen jag gjorde en vardagsupdate och det är säääääkert många av er som går runt och funderar på vad jag egentligen har sysslat med de senaste dagarna. Don’t worry, jag ska berätta det för er nu!

1. Jag har haft vårkänslor! Haha jag vet att det är lite väl hoppfullt i januari och de försvann snabbt när det snöade dagen efter. Men i lördags var det som ett vårigt sken och flera ”vårljud” ute tyckte jag.

2. Jag har ätit X paket av dessa kakor. De är favoriterna för stunden och sjukt beroendeframkallande. Dock en hemskt skrikig färg på förpackningen, det var inte en vacker bild detta. Men jaja det är ju insidan som räknas :)))

3. Jag har försökt ta mig igenom några kapitel i min kursbok. Det var den jag beskrev som så jobbig med tuuuung engelska (enligt mig, är säkert grundnivå egentligen haha). Men jag kämpar på! Känner mig smart, älskar den känslan.

4. Jag var i Kista galleria för att köpa ovan nämnda bok. Att åka ut i förorten var som att komma till en annan planet ur Corona-perspektiv, till och med jag blev lite förskräckt över hur obrydda folk var. Nu får jag väl skit för den meningen eftersom det är så icke-PK att skriva något negativt överhuvudtaget om socialt utsatta områden, men någon måste väl vara en *provokatör* också hehe.

5. Jag fick ett bud från Lohilo. Innehöll bland annat den här superstarka nyheten som jag knappt vet om jag vågar smaka eftersom jag är så känslig för koffein/alkohol/nikotin/alla substanser. Får testa den en riktigt, riktigt trött dag.

Utöver det så har jag även:

- Blivit sugen att ändra om något här hemma. Mest aktuellt känns klädkammaren (då den ändå rasar samman snart) där jag skulle vilja sätta in en garderobsanordning likt de från PAX. Antagligen mycket större och svårare projekt än jag tänker mig så borde inte ens överväga det.

- Haft en mysig fika med Hanna där vi bland annat pratade om hennes kommande bröllop. Vad händer, ens vänner börjar bli vuxna nu! Vet inte riktigt vad jag känner kring det?!

- Varit oroad över att mitt mående aldrig tycks vända så jag blir peppad på saker igen. Visst att man kan tänka "det är en dålig dag, inte ett dåligt liv", men när den dåliga dagen blir veckor och månader då? Nä fy, vintern 2020 har inte behandlat mig väl.

- Bestämt att jag ska börja ge folk mer icke-ytliga komplimanger. För visst blir man såå glad över några uppriktiga ord (snälla dårå såklart) om ens personlighet? Även om komplimanger om att man har fin tröja och bra hårdag är väldigt trevliga de med så känns de om ens personlighet mer genomtänkta och äkta på nått sätt.

Nu är det fredag, jag ska jobba som vanligt och sen ha en liten vinkväll hos mig. Well fucking needed. Hoppas ni har en härlig helg framför er. Puss bästa!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh men vinkväll??? Jag dör vad härligt!!! ❤️ Gud vad sjukt att när du skrev "vårljud" så kunde jag verkligen förknippa det med ett ljud???? Haha, har aldrig tänkt på det innan!!! Ha en superfin fredag fina du ❤️ Kram

nouw.com/happym
Ewe,

Är det bara jag som tycker att det börjar gå överstyr med de här energidryckerna (Hej tantvarning! haha), men att öka koffeinet ännu mer? Jag har inga problem alls med koffein men om jag dricker en Nocco blir jag typ *crazy*, haha. Svettas och klättrar på väggarna ungefär.. 😉


Du är verkligen inte ensam om att inte vara peppad på saker kan jag säga... tror det kommer dröja minst två månader för min del innan jag blir peppad igen. Tror baksmällan från 2020 tyvärr håller i sig ett tag 😋

Hoppas du får en härlig helg! <3

ewezz.wordpress.com
linneassofie
linneassofie,

Kakorna såg... Fantastiska ut!! Måste testa hehe... Och uppriktiga komplimanger yes yes yes! Tycker alltid det är så kul hur folk blir helt ställda när man kommenterar något personligt, typ när man ser och uppskattar något som betyder väldigt mycket för den människan. Tror man får höra sånt alldeles för sällan! Kramis darling <3

nouw.com/linneassofie