VAD HÄNDER MED MINA SOCIALA KANALER FRAMÖVER?

Hahah använde jag just orden "mina sociala kanaler"?!? Så pinsamt! Men ja, kom inte på nått bättre för jag vill faktiskt prata om dem. Det gör jag ofta för sociala medier och skvaller om Influencers är på plats tre på listan med mina favorit-samtalsämnen.

Jag skrev några för- och nackdelar med bloggandet här (länk) och har funderat lite på vad jag vill göra framöver. Skulle så gärna vill börja vlogga, jag tror jag skulle gilla det men det kommer ta för mycket tid då jag inte kan klippa och inte orkar lära mig just nu, hehe.

Gällande bloggen har jag alltid velat vara en så där inspirerande bloggare med snygga bilder, härligt liv och som gör spännande saker varje dag. Inte för att passa in eller imponera eller nått utan för att jag själv verkligen gillar den typen av bloggar. Men jag inser att min antagligen aldrig kommer bli en av dem och nu har jag fan börjat acceptera det?! Tror jag. Istället för att sträva mot något som är rätt ouppnåeligt så tänker jag embracea min oglammiga och relativt händelselösa vardag. Det är faktiskt fler av er som säger att det ni uppskattar med min blogg är just att den är så.. eh.. tråkig. Att man inte känner av något mindervärdeskomplex när man följer mig, haha.

Så här såg det ut en av de första gångerna jag upptäckt att det är asnice att blogga från café. Tråkigt att de slutat med de där barsen förresten </3

Jag själv läser ju ofta bara översta inlägget i bloggar, vet inte om ni är likadana? Jag tänker att alla gör så och då känns det som onödigt att skriva fler inlägg varje dag eftersom bara det översta kommer läsas. Men samtidigt kan jag få sån blogglust och bara vilja skriva något spontant babbel då och då.

Det känns som det finns två upplägg på bloggande: Antingen flera inlägg per dag med någon bild och få rader text, väldigt "update in the moment" liksom. Eller så kör man något inlägg i veckan med då väldigt genomarbetade med långa återberättelser, massa bilder eller bra tipsinlägg. Vet verkligen inte själv vad jag vill, har en blogg-identitetskris! Ni måste vägleda mig!!

Sååå, för att sammanfatta hela detta inlägg i en fråga så skulle jag blir väldigt väldigt glad om ni tar er den sekunden det tar att klicka i en av rutorna nedan. Ni får såklart utveckla i kommentarsfältet också men man ska inte ha för höga krav på folk nuförtiden, haha. PUSS!

VILKEN TYP AV BLOGG SKA JAG SATSA PÅ?

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ida,
Jag gillar din blogg just för det inte bara är en massa resor, lyxiga bruncher och fester. Gillar att du är både djup och "ytlig" eller vad man ska säga. Föredrar en mix. Skulle inte orka läsa flera inlägg per dag faktiskt. Hellre få isf. Kram <3
onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
isabylund,
Okej, tack fina <3
nouw.com/isabylund
Ewe,
Röstade på mix! Jag följer inte jättemånga bloggar men de jag gör läser jag varje inlägg på 😊 Även om det har gått en vecka sen jag var inne sist haha
ewees.blogg.se
isabylund
isabylund,
Aha det är så!? Kanske jag som har ovanligt bloggbeteende då 😉 Kram!
nouw.com/isabylund
Julia,
jag röstade också mix förvjag läser din blogg via bloglovin = läser ALLT! ^^
ajlimuller.blogg.se
isabylund
isabylund,
Åh sån ära <3<3
nouw.com/isabylund
Hannas krypin,
Jag röstade på en mix. Jag läser inte bara det översta inlägget utan kollar in alla inlägg som skrivits sedan sist jag kikade in.
hannafialotta.blogg.se
isabylund
isabylund,