UTSEENDEÅNGESTEN & DAGSFEST!

Hej lördag!

Hur är läget? Idag mår jag bra och är glad för ny dag, igår var inte livets bästa dag för mig precis. Hade småångest som kröp fram under förmiddagen, jag kände mig rastlös och irriterad och dessutom hände det en grej som spädde på min utseendeångest och det var droppen. Då fulgrät jag en halvtimme och sen sminkade jag om mig och åkte mot stan. Träffade Elin och det var bästa tänkbara. Vi drack bubbel och pratade framtidsplaner, åh vad hon alltid får mig att må bra!

Alltså jag fattar att tjat om min fulhetsångest låter uppmärksamhetssökande, känner mig alltid ytlig och fånig när det värsta gått över men när jag får de där stunderna är det fan tufft. Igår hulkade jag fram till mamma att ”buhuuu ingen kille kommer vilja ha mig när jag ser ut såhär”. Haha what? Jag är alldeles för gammal för att 1. tänka att utseendet är ALLT när man blir kär i någon och 2. tycka att det absolut viktigaste i livet är att få bekräftelse från varje man jag möter.

Hursomhelst - Ny dag. Nya tankar. Nya äventyr. Ska in till stan och dricka vin med Sarah. Vi tänkte gå till Mr French men får se om det är för mycket folk där. Oavsett var vi hamnar så känns kombon alkohol, kompis, sol väldigt nice så det här kommer nog bli en bättre dag :)

Hoppas ni mår bra mina hjärtan. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Åh fina Isa, man för lov att ha sådana dagar, viktigaste är att veta att även de dagarna tar slut, och att inte agera på det ens tankar eventuellt säger åt en att göra. Du är jäkla stark, du vet det va?❤️
Puss på dig hjärtat, ser fram emot att snacka framtidsplaner med dig när vi ses i augusti❤️
nouw.com/myjjohansson
isabylund
isabylund,
gumman, så fin du är! tack för att du tog dig tid att skicka pepp😘 ser Sååå mycket fram emot att ses igen men ändå inte för då är sommaren nästan slut, haha🙈 love!
nouw.com/isabylund
sandrakannasto
sandrakannasto,
Fina du <3 Det är aldrig roligt när ångesten kommer krypande... Verkligen så jobbigt. Det gör mig i alla fall glad att höra att resten av din dag blev betydligt bättre och att du fick umgås med en vän <3 Och du? Du är så himla vacker, härlig och fin! Glöm inte det <3 Stoor kram!
nouw.com/sandrakannasto
isabylund
isabylund,
du är för fin, tack snälla för dina peppande ord😘
nouw.com/isabylund
amandanilssons
amandanilssons,
Riktig kärlek grundar sig inte i utseende <3 Älskar förövrigt din utstrålning i bilden, verkligen såå fin bild på er.
nouw.com/amandanilssons
isabylund
isabylund,
Vad fin du är!! tack gullet ❤️
nouw.com/isabylund
Desireekujala
Desireekujala,
Det är okej att ha sånna dagar, då kan det bara bli bättre. kram <3
nouw.com/desireekujala
isabylund
isabylund,
Sant! Kändes bättre redan dagen efter som sagt❤️
nouw.com/isabylund