UTFLYKT TILL ORTEN, MIN FAVORITLÅT & ANNAT FRÅN IDAG!

Innehåller affiliate-länkar

Vet inte om tanken är att man ska göra sådana här "dagens listor" på morgonen, isåfall går jag mot strömmen och kör en eftermiddagslista så ni får veta lite om dagen som gått!

Dagens humör: Lite njaaa imorse för jag var så trött när klockan ringde och blev ännu tröttare när jag insåg att jag har två jävligt tidiga morgnar framför mig, hah. Att det var orkan ute och skulle regna gjorde mig inte mer pepp. Men jag gick upp, drack två koppar kaffe, lyssnade på bra musik och gav mig iväg på dagens äventyr och vips var jag på bra humör!

Dagens look: ansiktet ser ni ovan. På kroppen hade ett par jeans och en grön blus. Samt mina nya älsklingar <3

Dagens bästa: att jag fick umgås med Katja en sista gång innan hon drar iväg på resan. Så mysigt! Även skönt att vara helt ledig för nu har jag jobbat ganska många dagar i sträck.

Dagens låt: denna. Ariana Grande - 7 rings för er som inte orkar klicka. Känner igen melodin så mycket, påminner den inte om nån jul-låt? Oavsett vad så blir jag så glad av den!

Dagens tråkiga: tunnelbanan till Katja i Hässelby (aka jordens ände). För er som inte bor i Stockholm kan jag informera er om att gröna linjen dit ut är förjävla lång och långsam. Inte optimalt med min rastlöshet. Missade dessutom tunnelbanan så fick vänta hela 9 min på nästa vilket gjorde resan ännu längre. Var tvungen att skicka bildbevis till Katja så hon inte trodde jag blev sen för att jag ”missat tunnelbanan” ni vet.

Dagens har-gjort: som ni säkert förstått nu så har jag varit hemma hos Katja. Har också städat (dvs dammsugit och dammat av min byrå), handlat mat och även köpt den här enkla tischan. Insåg nämligen att man behöver en sån för att få till några snygga outfits jag vill knåpa ihop. Får se om det blir lika bra irl som i mitt huvud, haha. De har förövrigt "ta 3 betala för 2" på alla basplagg. Där fick vi in ett dagens tips också!

Dagens hade-velat-göra: förutom att befinna mig i bikini på en solig sandstrand med en Bellini i handen? Ja då hade jag velat haft en riktig långfika på nått mysigt café. Vill till Gast igen, även om det är lite överhajpat så kan jag inte sluta tänka på deras bananbröd, haha.

Dagens borde-ha-gjort: Ringt Mama Mia för att få råd kring mina p-piller. Skulle ju börjat med dem för en månad sen men det blev lite strul så nu behöver jag som sagt råd, har försökt ringa flera gånger men är sån kö. Idag BORDE jag haft orken att stå i den kön men nä :)))

Dagens irriterande: att jag inte får nån notis när jag blir taggad i inlägg här på Nouw. Vet inte riktigt om det är narcissisten eller kontrollfreaket i mig som vill veta det men ändå, haha.

Dagens tanke: hur kan jag vara den enda människan som inte lyckas knyta min halsduk snyggt? Alla har en lite nonchalant virad runt halsen men hur jag än försöker ser det mest ut som en stickad slips eller nått på mig. Ska leta upp en tutorial!

Dagens längtan: tills imorgon när mina föräldrar kommer. Alltid lika mysigt! Får även lön imorgon vilket är trevligt. Spännande också för jag vet aldrig vad jag kommer få, hoppas på en glad överraskning denna månad, haha.

Nu ska jag in till stan och möta upp en kompis. Social dag idag :) Hoppas er varit fin!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Får heller aldrig till en snygg o ledig halsdukslook. Hopplöst!
Ha så mysigt imorgon med dina föräldrar 😍
onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
isabylund,
Haha vi får öva oss hemma framför spegeln 😉nouw.com/isabylund
Julia
Julia,
Låten är My favorite things från The sound of music ;D Men gillade Arianas version också. Och du, din dagens tanke: SÅ JÄVLA JAG att ha en stickad slips. Jag FATTAR inte hur man GÖR!!!ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Men gud jaaaa klart det är den!! Haha kan inte mina musikaler tillräckligt bra 🙈 tack för upplysningen!nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229