UR MIN KAMERARULLE

Innehåller affiliate-länkar

Hej kompisar! Det har visst inte blivit så flitigt fotande på sistone ändå, trots mina försök att dokumentera vardagen bättre. Men vi kör såklart ett klassiskt ”överblivna bilder från min mobil”-inlägg iallafall.

För någon vecka sedan var jag i Skrapan på söder för första gången på jättelänge. Där hade det hänt grejer! Blir lite nostalgisk av det området för jag hängde där jämt jämt jämt när jag bodde i Sickla för något år sedan.

Drack kaffe med Götgatan som utsikt.

Coop vid Fridhemsplan har alltid något av mina favoritlivsmedel på kampanj, sånt flyt! Som dessa, det tackar min plånbok för.

Fick med mig ett antal bars hem. Min kosthållning just nu alltså.. hehe, kanske inte helt 100.

Thank Lord så var det ett tag sedan jag tog den här bilden, men vi kan väl konstatera att snöblandat regn och blåst i sidled inte är den härligaste väderleken.

Som ni säkert förstått vid det här laget så är jag ingen vinterälskare, men jag måste dock säga att jag uppskattade att snön gjorde det ljusare ute. Det ska den ändå ha credd för.

Tog bild av det här caféet inne på NK bara för jag tycker det är så charmigt.

Även om det är långt från glassäsong just nu så drogs jag ändå till denna. Det känns som en otroligt god kombo, blir så nyfiken! Hoppas den finns kvar till sommaren.

Något det däremot är säsong för just nu är te. En unpopular opinion från mig är ju att det är ganska äckligt! Haha, dessa jäkla koppar te som ska drickas uppkrupen i soffan under en filt, så överskattat. Jag blir dessutom alltid illamående av det, vet inte om det fyller ut magsäcken på ett sätt som blir obehagligt eller nått. Hursomhelst, den här från Lipton kan jag dricka mycket av utan att må det minsta dåligt. Tips till andra känsliga magar!

Äntligen lite good news i tillvaron; Holy Greens har öppnat i Solna. Älskar det! Är så fräscht, gott och finns något för alla smaker så alla blir nöjda och glada.

Hängde i söderort en dag. Här hade jag stått ute i alldeles för lite kläder i 8 min (varför lär jag mig aldrig?) och funderade mest på om jag skulle emigrera till Spanien eller Italien. Var hade jag trivts bäst? Kom fram till att det får bli Spanien, tror det kommer bli för stor kulturkrock mellan mig och italienare.

Avslutar med humor för det ska man alltid göra, här är veckans meme från mig. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer